Härlig dag

godmorgon sötnosar! hehe klockan är tre men whatever sitter här framför datan och fixar mig just nu.. im so hothothot! hehe eller ska bli det med allt smink, euw har orange face idag typ eftersom mina ljusa foundation is gone?! jag får panik.. hehe men aja får väl försöka klara mig idag. Möter elin i hökis vid kvart i sju ikväll, sen blire galet hos beccie och allt, synd att ni inte får vara med.. (; Nej, nu ska jag fortsätta fixa mig och lyssna på "Miss Fatty" haha pussssssar =)


Skrattretande

Vissa klagar på att jag aldrig svarar på sms längre och blablabla, and yes tyvärr så har lilla jag slutat skriva till vissa och vill att ni slutar skriva. pga vissa andledningar. hihi så bli inte sur nu (grabbar) men jag är seriöst inte intresserad av någon utav er. Sluta terra mig och get a life sweeties =) För jag har redan ett, och jag delar det inte med någon utav er! och jag vet att ni läser min söta blogg, så ta åt er om ni vill! E står för Elak, så jag kan inte alltid vara snäll. dagens dissar: desperata killar! oh gosh.. (;

Godnatt mina fina läsare!

Berättar nu istället

onsdag: åkte till Farsta med syster, köpte hårfärg och en söt rosa tröja!
Åkte till hökis och träffade Cassie och Beccie.
Åkte till Farsta igen och köpte en grå kofta.
Gick till min syster en stund.
Träffade Natalie ett tag.
Sen träffade jag Marie och vi gick hem till min syster och chillade.
Torsdag: Färgade håret mörkare, blev snyggt like always!
Mötte Marie i Farsta, sen åkte vi till stan men hittade inte det vi sökte
så vi drog hem vid halv sju. hihi men riktigt naaajs =)
Fredag: åkte till Vallentuna vid åtta imorse, sen gick vi till kyrkan
och skulle lägga ner mormors urna i jorden. så jobbigt.. men,
Du finns alltid i våra hjärtan, det ska du veta!
Lördag: åker till hökis vid sju tiden, träffar brudarna och ha det
galet. Sen slaggar jag hos Beccie! =)
Hur har ni haft det?


Sorry

lovar att skriva mer imorgon, men har varit upptagen dessa dagar och idag var jag på begravning. Men skriver massa imorgon, och det är ju halloween med brudarna då också. Wiie! puss =)

I never forget you..


Under höstlovet har jag/ska jag..


"Vakna med Emma"

hello bitches! Har ni sovit gott? det har jag gjort, och vaknade inte en enda gång inatt. Snacka om att jag sover djupt ibland. Haha idag ska jag träffa cassandra och några andra tror jag.. Aa men iaf så sitter jag här och är redan klar?! sååå c00lt ju! haha klockan är knappt tio och jag har duschat, sminkat mig osv.. jag orkar inte skriva om dagen igår, men gör det ikväll jag lovar! För mitt internet är sjukt segt just nu. Ha en bra dag, så hörs vi senare =)

Back on track

nu ska jag kolla på tv, har varit ute med min vän och pratat ut om allt. Känns så skönt! Puss

Ny dag, Nya tag.

godmorgon sweeties! hur mår ni? med mig är det helt ok, är bara lite hes i halsen. Heheh men ska minsann inte stanna hemma för det. Nu ska jag ta något litet och äta till frukost, sätta mig framför tvn och ta det lugnt i en halv timme. Sen måste jag börja sminka mig och fixa håret, ja ni vill verkligen inte veta hur mitt hår ser ut just nu!? Haha kan lägga in en bild på det senare. Nej, nu ska jag ta och se om någon utav brudarna är vakna. puss

Flickan från de blå

Åh, vem skulle inte bli glad om någon sjöng såhär om en? Haha shit jag kommer ihåg att jag ääälskade den här låten typ i fyran.. alltså lägger jag in en gammal favorit här. Luta er tillbaka där ni sitter, och dröm att han sjunger om dig! hahah =)


Skalman & Lilleskutt

jaha, nu har jag faktiskt suttit framför tvn i två timmar typ.. hehe men väldigt skönt låg och vilade lite och tänkte igenom allt samtidigt som jag hängde med i filmen. Haha yeah, man är ju tjej och vi klarar sånt där? två saker samtidigt u know.. haha men iaf g33kar musik nu, lalala softsoft! Har lite planer imorgon också, ska träffa Cassandra och Beccie ett tag. Oh, det är 5 månader kvar tills jag fyller år.. haha japp något jag har att se fram emot iaf! hihi Puss =)


Skriver av mig..

jag vet inte vad som händer, allt har hänt så snabbt. Jag börjar fundera på massa saker, och allt blir bara svårare. jag längtar tillbaks till alla gamla minnen, med alla gamla vänner och alla man har haft kontakt med. fyfan vad jag saknar allting. de som var mina närmaste vänner, alla utekvällar med "farstabarnen", alla stunder med Winta, alla stunder med mitt ex R, alla nya människorna jag lärde känna som jag innan inte gillade, Nathalie Randelin som blev som min egna syster, malin westin som jag umgicks med nästan varjedag. Jag svär, jag skulle göra allt för att få spola tillbaka 2-3 år.. jag vill att allt ska vara som det var förut. då var jag lyckligast. allt dåligt vill jag bara glömma, jag ångrar alla misstag jag har gjort. Jag blir så jävla ledsen när jag tänker på att jag aldrig kommer få uppleva de där stunderna igen, för vissa av er har jag knappt något kontakt med längre. vill bara säga att jag saknar allting och tänker på detta dagligen.. därför känner jag mig nere ibland och de som jag har haft sån jävla bra kontakt med har jag tilloch med tagit en paos ifrån. jag känner mig dum, men jag har blivit sviken av min bästavän.. inget är som det ska längre. Åhh!

26 oktober

hola! idag drog jag in till stan och köpte uggs. Det blev svarta eftersom jag oftast brukar smutsa ner beiga väldigt snabbt.. hehe. Har inte gjort så mycket annat, vet inte om jag drar ut en stund lite senare men ja.. sitter och snackar med amanda på msn just nu, så härligt att kunna prata med någon som vet vad man snackar om. Både hon och jag har/haft samma problem ungefär.. skönt att förstå varandra. Boys are toys(?) Skriver kanske mer ikväll eller inte, goodbye

You make me smile


Godmorgon

jahaja, godmorgon allihopa! har ni sovit gott? Jag sov ganska bra, vaknade en gång runt kvart över tre men somnade igen typ direkt.. haha. Flera hade smsat, men hoho tror ni själva att trötta jag är vaken mellan 2-4 tiden? haha :$ Snart ska jag nog börja fixa mig lite, ringa ett samtal, och sen får vi se vad jag hittar på. Vad ska ni göra idag mina söta läsare? =)

jag är med..

jag är med i http://lalaas.blogg.se/ & http://lovealba.blogg.se/ designtävling. Försöker byta design rätt ofta så att ni läsare inte ska tröttna på samma i flera månader, därför är jag med i deras tävlingar och hoppas på att vinna iaf någon utav deras söta designer. =)

25 oktober

hihi vad söta ni är! Ni har besökt min blogg även fast jag inte har skrivit något, hihi sorry men har varit upptagen hela dagen. Det började med att jag vaknade vid elva trorja.. fixade mig lite, eller ja hade bara lite smink och bulle och sen mötte jag Malin. Då gick vi till min syster för jag skulle hämta mina örhängen där, eftersom mina andra chanel örhängen gick i två delar för några dagar sen.. men tur att man har ett par extra! haha sen gick vi en stund till farsta, och sen gick vi hem till mig och hade verkligen askul. Kollade på en video på tv som vi spelade in för 3 år sedan! fyfan vad vi såg ut säger jag bara! jag dööööör.. :$ Men då kom vi på idén att spela in en till, för att se hur vi såg ut nu. Tänk om flera år kommer vi sitta och kolla på de där och skratta som fan. Hahaha sen åt vi tacos och hade det suuuper. Gick ut en stund också fast det regnade lite, vi var ute i typ två timmar. Sjuk rolig dag, jag svär =) När jag kom hem ställde jag mig på vågen, och ja jag har gått ner 1,5 kilo på två dagar! Jag säger ju att man går ner när man är med dig malin :O fyfan det är verkligen så sant and i love it!

Sista inlägget

yes, för nu ska jag stänga av datan och se om det finns något bra på tv. okej, det finns det säkert eftersom jag har över hundra kanaler att välja mellan! hehe C-U imorgon, får se vad jag hittar på för skoj då. Kisses /e

låtar..

haha fyfan vad pinsamt :$ S ville att jag skulle lägga in några låtar här på bloggen. Så då skrev han vilka låtar jag skulle lägga in, grabben är skön och måste därför lägga in dessa bara för hans skull! hahaha lyssna and enjoy! =)




You like it?

lalala.. unika besökare här! u like my blog? i know..hehe men vad ska jag skriva om? Kanske ska ta och köra en till tävling snart.. men vad ska ni vinna? fick förslag förut från någon om att jag skulle ha tävling om smycken typ.. men vet inte riktigt. Men aja! Hur som helst så sitter just nu och skriver upp lite saker jag önskar mig, alltså bara pengar. Sen har jag en till lista om allt som jag ska köpa! Vill ha massa c00la saker (; Sitter också och snackar med malin på msn och nu ska hon skicka lite bilder. Tänk hur roligt man kan ha med en kamera? haha! jo, äter också bilar just nu min kära pappa kom och hälsade på och hade köpt 2 bilarpåsar och fanta, vindruvor och bananer till mig! Jag sa ju vad jag ville ha. haha både bra och dåliga saker. Nej, nu hände något fel på msn så vi hörs senare eller inte sakna mig inte för mycket, goodbye bitches!

Ny vinterjacka!

gosh, glömde att skriva att jag faktiskt köpte en ny vinterjacka idag, 1000 :- som lilla mami betalade. Den var cute, och eftersom ingen utav mina vänner har en sådan modell så är jag ju SÅÅÅ speciell. Haha =)

höstlov

idag åkte vi till Farsta, jag och malin. Köpte ett vanligt vitt linne från gina tricot. Mina andra har jag hårfärg på typ, hehe och en gång är från när jag färgade elins hår. haha men iaf nu har jag ju ett nytt hot and spicy. Vi var där rätt länge, kollade in de nya affärerna eller den nya lokalen då haha och fyfan vad c00lt det var, det kändes iaf inte som ghetto Farsta längre. Wiie! Nu ska jag äta, eller ja om en kvart ungefär. Drar säkert ut med henne igen sen, eller någon men hare bra pusspuss =)

Veckans planer

Lite saker jag ska hinna göra i veckan:

- Farsta centrum med Malin imorgon!
- Kanske klippa mig?
- Träffa min bästavän Cassandra.
- Träffa Beccie <3
- Träffa Natalie 6y bitch!
- En bekant ska fixa mitt hår.
- Träffa Elin efter mora-resan!
- Snacka massa bullshit om det senaste! (;

Hur ser eran vecka ut? =)


brutet band.

 Hellre ärliga fiender än falska vänner.


Man blir glad.

När jag sitter här och spanar runt på massa bloggar, blir jag så glad och tycker det är rätt trevligt att få se bilder på mig själv, blir inte ni också det även om bilden kanske inte är världens bästa precis? Vid det tillfället brukar jag också sitta och skratta för mig själv haha. Här hittade jag en bild på mig på min kära barndomsväns blogg Veronika, yes hon som fixade min header. Gosh, jag kommer ihåg när vi bråkade när vi var små och drog varandra i håret. Haha! Kolla vilken grym bild, även jag kan bli glad och skrika av glädje sometimes! I just love my friends <3


Nu börjar det bästa.

tja alla fula och söta! idag har jag ju hunnit göra massor, liksom jag är SÅ bra?! Först var jag i skolan, hade matteprov och skit men det gick väl sådär på provet. Men whatever, idrotten var rätt kul även fast vi körde basket! wiie, im so f*cking good. Efter skolan åkte jag till odenplan och mötte john, sköntskönt. Sen när jag kom hem gick jag ut med Malin, lalala vi har alltid så kul & helt seriöst, jag säger bara "sötaste bilderna ever" hahah! Men det var iaf jätteskönt att få vara ute med henne och prata ut om allt det senaste som händer just nu. Tur att man har dessa vänner som alltid finns här, ni är guldvärda och vet vilka ni är! Nu ska jag hämta något att dricka. Lilla jag blir fan törstig, och att veta att Elin åkte till mora idag och ska vara där i flera dagar gör bara så att jag blir ännu törstigare! haha Pyss

22 oktober

hello sweeties! Hur mår ni? med mig är det goodie som det nästan alltid är. hehe imorse påväg till skolan regnade det lite och snacka om att jag kände mig sliten när jag kom fram till skolan. Usch, jag hatar verkligen regn. idag hade vi engelska prov som jag trodde vi skulle ha imorgon, så jag hade tänkt att jag skulle plugga på det massor idag. Men nehä, fick nästan lite panik när jag fick reda på att det var idag hihi fan måste börja lyssna lite mer på lektionerna, men det gör jag ju ändå glömmer jag bort på direkten. Aja, inget jag kan rå för haha! Men det gick faktiskt bra ändå, så hoppas på ett bra resultat! hm, hade elevens val sista timmen och jag har ju matte. Ska byta till syslöjd men min lärare (som är syslöjd läreren) skulle säga till när de har en plats ledig där fast det har hon inte gjort än. Jag frågade henne för typ en månad sen? hehe men aja får försöka bita ihop och gå på dessa tråkiga mattelektioner. Fy. Men nu ska jag ringa en person, så skriver mer ikväll pyss!


everything i need..


jag har mina närmaste. Har jag er Cassandra, Elin, Rebecca & Miranda. Då har jag allt jag behöver för att klara mig och leva ett lyckligt liv. Jag behöver verkligen ingen annan/andra. Jag älskar er!


Ännu mörkare?

Yes, jag sitter här och funderar.. okej shit har typ skrivit det i tre inlägg nu haha men vadå jag sitter ju faktiskt och gör det rätt ofta :$ jo, men den här gången funderar jag på om jag ska färga håret mörkare under lovet? What do you think? hm.. men det kanske bli svart?! Ingen vill ju ha svart hår.. hehe inte jag iaf. det är fult, men om jag gör det så ska elin fixa det åt mig. Bruden är proffs, får det alltid jämt alla 4-5 gånger hon har färgat mitt hår och det brukar bli hot! haha nejmen, jag ska nog ta och göra det och hoppas på att det inte blir svart. Usch =)


matdags

snart kommer mami hem, och då jag ska äta lasagne. Min mamma har ätit ute och då får jag äta själv..buhu gör mig sällskap någon? Nej juste, jag har ju alltid "han" att snacka med! hihi =)

hot N cold



När du behöver mig så finns jag här.
Oavsett om jag är på andra sidan Atlanten eller bara en kvart bort.
Jag är där innan du ens har bett mig komma dit.
Min hand vilar på dig fast att jag inte egentligen är närvarande.


blogglista..

Vill du ha fler besökare på din blogg? Bli då först medlem på denna sida genom att klicka här Blogglista.se Senare kommer du se att det rasar in med besökare! Hur enkelt som helst. Söt jag är som vill dela med mig lite.. haha =)

21 oktober

chacha. Allt väl? sitter och äter smörgås och dricker mjölk just nu! haha gott åt inte speciellt mycket i skolan, bara pasta. Men iaf, vettefan vilka lektioner vi har haft.. dåligt minne i know! men kommer iaf ihåg matten på morgonen och vi hade inte omprov. Typ jag som fattat fel?! haha men iaf fick inte något gjort alls, bara 3 tal på 2 timmar. Ja, vi har två lektioner matte efter varann. hehe sen hade jag spanska också, gick väl bra där fick lära oss lite om klockan. sen har vi haft läsning också, helt ok läser "i taket lyser stjärnorna" men ska läsa den i svenskan egentligen men vill läsa klart den denna vecka så man är klar. hihi slutade tio minuter tidigare, alltså två. hade sällskap hem med några, men nu ska jag iaf snart plugga. ja, jag pluggade faktiskt igår engelska i tjugo minuter! lilla jag börjar bli duktig? haha yeah pusspuss


sjukt jobbigt

hello! idag har dagen varit sjukt jobbig. Eller skoldagen gick segt, och sen blev jag lite småsur pga en sak men whatever det går över! imorgon har vi omprov i matten, önska mig lycka till fan. sov borta i natt, och var verkligen astrött mina ögon slocknades hela tiden när jag försökte ta mig upp.. haha men klarade mig upp iaf och fixade mig lite sen gick jag till tunnelbanan. har inte någon intressant att skriva, haha så säger tack och hej för idag, eller okej för det här inlägget skriver mer senare kanske. Ska fortsätta snacka med en sötnos nu. Keep reading bitches! =)

happyhappyhappy

kolla vad fint veronika fixade designen! omg, hon är otroligt bra, right? har ju känt henne sen jag var liten plutt. hihi. Tack så jättemycket för den finfina designen! Jag älskar den =) http://missveronika.blogg.se

funderar

sitter här just nu och funderar lite.. hm kanske ska sova borta inatt? hmm.. vi får se! måste tvätta håret iaf innan jag drar (om jag nu orkar det!) hehe har världens sexigaste tofs på huvudet, eller en bulle typ grr! Skulle ni allt vilja se va? haha i know i know i know =) pratar med veronika på msn också och hon håller på och fixar min design nu. det blir säkert snyggt! Men skriver kanske mer ikväll eller imorgon. Ni får helt enkelt hålla utkik hela tiden & varjedag jag skriver! det kommer ju alltid något nytt. Heheh Tjadå

19 oktober

hello sweeties! Har ni haft en bra dag? det har jag, även fast jag grubblat och tänk över en hel del saker.. haha nej jag drev bara alla mina dagar är strålande. (; Började åtta och hade spanska första timmen, känner att det börjar "klicka" mellan mig och spanskan. haha! sen kommer jag inte riktigt ihåg hur schemat såg ut, men ungefär såhär: spanska, svenska, So, No och engelska. Hehe hade glosförhör på engelskan, hade fan inte pluggat så kunde bara lite eller typ lite mer än hälften bara. Men aja! Dags att börja plugga snart då, flera prov denna vecka.. men de har typ gjort lite fel på provschemat sa en lärare? hmm.. aja vi ska typ ha omprov i matten på onsdag, hela klassen eftersom det gick typ jättedåligt? Men jag tycker jag gjorde ganska bra, 17 av 20 men aja får väl bara ta skiten och göra om allt på det jag inte fattade. Slutade tjugo över två och hade sällskap med sammy en bit.. nejmen nu ska jag göra lite annat, snacka med sötnosen och fortsätta prata girltalk med Cassie. Vi har lite saker på G inför helgen. Ha det bra, pyssen =)


outfit today


Svart kofta - Lindex
Vit tunica - Bikbok
Latex leggins - Bikbok

Tycker ni jag passar i flätor? Kanske borde börjar ha det..


rolig

tjilevippen åsni! Allt bra? sitter typ and do nothing. Haha men ändå har jag grymt kul bara för att jag heter emma rolig johansson!? goooosh, msn g33k here i'm! längtar fan till imorgon, men det är ju asbra finns typ ingen nu för tiden som gillar att gå i skolan. Okej, jag kanske inte gillar lektionerna och sånt, eftersom jag inte bryr mig så mycket  på de och tycker för det mesta att jag inte fattar något alls eftersom jag är trög i nästan alla ämnen, men för mig är skolan=min sköna klass. därför gillar jag att vara där, jag trivs helt enkelt i min klass. =) låter som värsta nörden men det är ju jag också! Oh, i know you like it!!

my day hey!

tjatja! sitter och snackar med Cassie just nu, ja ni borde ju veta vem det är vid det här lagret. Snart ska jag till min syster, orkar inte gå i detta kalla väder så tar nog bussen dit. Senare ska jag in till stan och möta John, blir säkert kul. Nej, nu ska jag fixa mig klart och platta mitt korta hår och så.. haha ses ikväll! =)

jag krigade för oss..


lika som bär..

det är jag och Cassandra. Fyfan vad vi är lika, på sättet och allt har vi kommit på nu! Vi slår ihop våra huvuden och tillsammans blir vi en söt, brunetthårig, brunögd och en mycket smartare brud. Och vips! nu har vi skapat en till person vid liv bland alla på denna jord? Varje dag föds en ny människa till liv. HAHA vi födde en ny precis nyss! MIIIIN BÄSTEVÄN & TVILLINGSYSTER CASSIE, hahah i love you darling =)


Tagen från malin

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
doltnummer
vad står det i ditt femte sms?
Älskling. <3 du är finast
Vem ringde dig senast?
doltnummer
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
ingen alls
Vilket språk är din mobil på? 
svenska
Vad heter din ringsignal?
har alltid ljudlös, men annars "i gotta feeling"
Hur många sms har du i din inkorg?
37 st, hihih
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Vad gör du? :D <3  Erik Ahlin
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
E på mcdonalds. Eric
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Tack så mycket Emma <33 Cassandra
Hur många sms har du i kategorin "skickat". 
3, brukar alltid radera det jag skickar. Secrets all the time!
Vem är din 13:e kontakt?
Elin <3
Är din 20:e kontakten av dina bästa vänner?
Estela, nejmen min vän iaf =)
Ogillar du nr 5?
Nej =)
Har du varit i hop med nr 1?
Aida? Ja ofc har vi varit det (!?)
Vad har din mobil för färg?
Svart & silvrig

tralala.. roliga jag

hehe skrev ju i förra inlägget "ses snart" men menade om flera timmar. haha okej torrhumor i know. Åt nyss lite chips, eller ja 5 st!? tyckte det blev äckligt, blir illamående. Vettefan varför, men aja. Har gjort en till liten (stor!)sak ikväll, guess what? jag har klippt mig kortkort. Men sött blev det ju =) men har ju hårförlängningen i också så det kommer inte se kort ut! Ska klippa ännu mer hos frissan nästa tisdag, jag har ju uppklippt hår så de ska fixa det där uppklippta lite eftersom min mamma inte kunde göra det. hehe alla kan ju inte vara proffs precis, right? Just nu sitter jag och snackar med syster Cassandra, massa secrets! Vi har lite planer på G denna vecka. Nej, nu ska jag göra lite annat dessutom fixa designen. See ya!

guess what?

det blev ändrade planer idag, pga en sak! men träffar iaf marie ikväll. Fick också precis nu ett sms av john att vi ska ses imorgon, så yes why not? har iaf en planering klar imorgon! Får se vad som händer mer. Måste nog försöka plugga lite eftersom det är två prov nästa vecka. Så korkad som jag är så vet jag inte vad vi ska plugga på till proven? men aja, får ta reda på det i veckan då hehe. Oj nu ringer min mobil, undra vem det kan vara? ses snart =)



delar med mig..

av bloggar som jag brukar läsa:
http://elliehs.blogg.se
http://malintesswestin.blogg.se
http://nehmagnusson.blogg.se
http://eilandersson.blogg.se
http://tjamandu.blogg.se
http://lovecassandra.blogg.se
http://missveronika.blogg.se
& beccies som jag inte kan stava :$

Självklart läsar man också alla de där storbloggarna. Pyssis!


17 oktober

hello bitches! Allt bra med er? det är ju helg nu, så ofc är tummen upp här med mig. haha, igår skrev jag fan asmånga inlägg, you like it? men idag blir det nog inte så många trorja, eftersom jag har lite saker planderade idag. Skulle egentligen vara med marie, men hon skulle fixa något vad vet jag inte, men kommer nog inte träffa henne idag buhu men ska vara med elin och beccie. Kanske ska sova hos elin också, jag hoppas det eftersom vi alltid har det så kul yeah! you never know what we do (; men om jag ska sova där så ska vi träffa en annan Rebecca imorgon. Men som sagt vet vi inte om det är bestämt att jag ska slagga där. Men whatever, ha en bra helg mina sööööötaste läsare =)

Ny design snart

ja, snart får jag en ny design i hope. Veronika skulle fixa en åt mig imorgon, och hon är ju stilren på det där. Så vänta tills imorgon sötnosar, för då får vi hoppas på att hon har hunnit fixat den - http://missveronika.blogg.se

dissar/hissar



- vinter, det blir kallt och man blir blöt lätt. Fy, i hate it.
- FALSKA människor, ååååh!
- dessa desperata grabbar som man bara tröttnar på direkt. Haha!
- att jag inte kan lägga in bilder utan att min data blir trög. Suck




- varm oboy. Nu när vintern är här behövs det verkligen någon varm dryck!
- mina närmaste vänner, i love them so much!
- alla hemsidor där det finns låtar. dah..Vad är ett liv utan musik?
- mitt finfina hår (;


statistik

yeah, det ökar med besökare här! Tycker ni att jag har blivit duktigare på att blogga? Säg vad ni tycker jag borde göra: skriva oftare, kortare/längre inlägg, mer bilder, videosar, ha mer hissar&dissar, skriva om något annat i min blogg? i do almost everything, bara ni tycker min blogg är intressant eller något annat som ni gillar med den och vill följa den! Keep reading =)

booooring!

sitter här hemma helt själv, för min familj är på bio men jag ville inte se den filmen och orkar inte. Så ja, just nu äter jag här framför datan. Spagetti och köttfärssås. hehe har suttit och geekat msn och massa musik sen jag kom hem. Fyfan. Men tur att det är roligt folk inne på msn som roar mig! blir nog bara sittande hemma ikväll, eftersom ingen orkar vara ute i detta regnväder. Kan förstå det, men vi kan väl fan vara inomhus!? aja, lata människor är vad de är som bara vill sitta hemma! Åh, ska göra något annat imorgon iaf ska höra om elin vill hitta på något då! Hejdå.


about me

PERSONLIGHET (JAG ÄR):
Blyg:
 ibland
Smart: ja verkligen (?)
Långsam: yes
Stressad: nästan aldrig
Tålmodig: nja..
Djup: hm, ja typ.
Öppen: Yesyes!
Ärlig: ja oftast
Positiv: aaah hela tiden!
Rolig: ofc!
Ansvarsfull: haha nej tyvärr.

VÄNSKAP (JAG HAR):
Svikit en kompis:
i think so..
Förlorat en bästa vän: Mm.
Sagt att jag älskar en kompis: ja.
Sovit med en killkompis: yes
Sovit med en tjejkompis: haha JA.
Pussat en av samma kön: jap (:
Berättat hemligheter: aaa.


KÄRLEK (JAG HAR):
Blivit sårad:
mm, flera gånger
Haft stadigt förhållande: nja..
Krossat någons hjärta: vet inte, tror det..
Gett någon ditt hjärta: mm.
"Playat": ja, fast typ för tre år sen? hehe
Sagt att jag älskar nån, och ljugit: hm, nja.
Varit otrogen: näe.

ÖVRIGT (JAG HAR):
Sytt:
ett gosedjur?
Opererat mig: Nope
Sjungit i duschen: haha yeah!
Hoppat bungyjump: nope inte vad jag kan minnas iaf.
Sett någon dö/ död : aa..
Varit på begravning: ja.
Sagt att jag hatar någon: ohja.

LIVET:
Skriva eller tala:
skriva
Vatten eller cola: Vatten
Mobil eller mp3: mobil
Snygg eller charmig: charmig
Frukt eller grönsak: frukt
Film eller serie: film
Festa eller softa: både och
Sommar eller vinter: i love summertimes!
Fredag eller lördag: lördag
Ljus eller lampa: lampa
Kärlek eller vänskap: vänskap
Bio eller hemmakväll: bio!


you belong whit me


i miss you..


home, sweet home!

yes, nu är jag hemma igen! Gick ju snabbt va? det gick väldigt bra, fast jag kan knappt läsa en karta men gick ju med massa som kunde det. Så vi hittade alla och jag frös lite om händerna bara, eller okej jättemycket frös jag! Men blev stekhet när jag drack min varma oboy. Mums! Kom hem för 20 min sen och ska bara ta det lugnt just nu eftersom det regnar ute. Suck! men ska iaf ut ikväll i think. Pusshej


orientering

godmorgon sweeties! Sovit gott? det har iaf jag gjort men kände mig helt död när jag gick upp.. suck! Vid nio ska jag vara vid hökis, vi ska åka till kärrtorp och ha orientering. Hela högstadiet, puh och jag har hört att det ska snöa massor idag? fyfan om det gör det när vi ska orientera! kommer typ slå någon.. så akta er idag :O haha nej, sitter här helt klar och fixad och ska gå till tunnelbanan tjugo i nio typ om en halvtimme.. åh idag var man minsann snabb Yeah. Kan slänga in en bild på hur jag ser ut idag. Snacka om att jag kommer frysa även fast jag har 2 par leggins på mig!? shiet i brallan. aja, wish me luck. Kyssar


öhm..

eftersom jag knappt lägger in bilder (för min data blir jätteseg då) så hoppas jag att ni ändå vill läsa min söta lilla blogg. Vi försöker faktiskt hitta vad felet är, men det verkar som att det bara är blogg.se som är något fel. Är den bara så för mig eller? Börjar få lite panik eftersom ingen vill läsa en blogg utan bilder, ellerhur? Det vill iaf inte jag! buhu.. men nu tänker jag börja lägga in lite ibland utan att bry mig om att data blir snigeltrög. Hejdå (=


haha drivbild me and marie :$


everybody love us

tjatja, skrev inget igår men jag sov faktiskt borta i natt. (; hm, men det var iaf jätteskönt har inte sovit hos någon på riktigt länge! Ska försöka sova borta i helgen också, maybe hos dig? Hahah nejmen somnade vid halv tolv igår och gick upp sex. Men var fan pigg och fixade mig lite snabbt. Började åtta och vi hade engelska första timmen. Jag trodde att vi skulle ha glosförhör men nej det var tydligen imorgon som vi skulle ha det. Åh, jag som hade pluggat massor men nu kommer jag väl glömma bort allt? :( okej så dålig är jag nog inte! h3h3 men skoldagen var helt okej förutom att jag har damp på en grabb, igår sparkade jag honom på knäet och idag blev jag asarg och skrek jävla offer och massor.. nämner inget namn men alla vet att jag hatar honom! fyfan, jag kan faktiskt hata killar.. men nu sitter jag hemma helt själv eller tvn är på så människorna som är med där hänger med mig! yes så helt lonely är jag ju inte.. skriver kanske mer ikväll men ska försöka plugga lite nu Pussar /E

jag älskar den


13/10

hej på er alla! Haft en bra dag? det har jag nästan alltid, men denna dag var jag astrött som jag har varit på den senaste tiden. Vafan måste jag gå och lägga mig vid sju tiden eller? Haha börjar nästan tro det! Skolan var helt okej, jobbade på som vanligt hehe. På slöjden håller jag på med ett skohorn, och fick ta hem min frukost bricka idag eftersom det har stått på utställning förra veckan. Pinsamt värre.. haha! Men whatever, jag tyckte ju faktiskt att den blev finfin. Efter skolan kom jag hem och lämnade väskan, tog med lite saker och tog bussen upp till syrran. Åt lite mat där också och pratade lite.. mysmys! sen gjorde jag lite annat också.. men aja, kom hem för en timme sen och har legat framför tvn. Är ju faktiskt trött, skippade idrotten idag men det var för att jag hade lite ont i halsen, har ju haft det hela förra veckan också!? Men tror det börjar bli bättre nu. Yeah, vilka intressanta inlägg jag skriver i min blogg. Yes you like it? i know you do! haha puss på stjärten barnrumpor =)


Mjaou.. kissen sitter och leker lite? Hahaha


WoW!


Vinnaren på veckans tävling..

är sötnosen Rebecca! Grattisgrattis, tröjan kommer imorgon. Nästa tävling blir nog någon dag i veckan, stå ut! =)


din sötnos? yeah you wish!

Tja alla läsare(?) skrev ingenting igår men åkte till Farsta med marie och köpte en tröja från gina. Kanske lite lång, men med skärp till så blir det nog snyggt! Skola idag, det var helt okej men det märktes att det var måndag fan.. tror nog aldrig att jag har varit såhär trött! Men kanske inte konstigt, somnade fyra inatt.. aja, efter skolan åkte jag och Elin till stan. funfun, jag köpte clips. Yesyes. Har inte gjort så mycket mer kom hem för en timme sedan typ. Snart ska jag ut och göra en sak? Hmm.. you never know what i do sometimes! (; Skriver säkert mer sen, som sagt om detta jag ska göra inte tar upp till flera timmar.. hehe pusspuss!

Svartvitt

denna design kommer jag behålla ett tag nu. Nöj er med den sweeties! Har ni en bra kväll? I hope so.. nu ska jag nog sätta mig framför tvn. g33k i know men whatever haha ska fixa lite te också. hej sålänge.

Life

jag behöver inte, jag klarar mig, ingen kan hindrar mig, jag är bäst!


-

okej, jag vet inte vad jag ska säga. Alla stunder vi sågs, var det bara slöseri med tid? Mina vänner sa till mig "börja inte umgås med henne, hon är falsk." Men jag ville ge dig en chans för jag ville lära känna dig. vi började prata mer och mer och vi började ses. Just då, tyckte jag faktiskt att vi hade det väldigt roligt när vi träffades, och det blev massa skratt varje gång. Vi åkte till stan när du skulle köpa ditt löshår, när du skulle lämna något till ditt ex, vi sågs på kvällar och skulle bada ibland, vi tog söta bilder haha, vi var hemma hos dig första gången vi sågs. Men den tiden försvann efter ett tag, varför vet jag inte. För jag tyckte att du var bra och härlig att vara med, jag litade på dig. Vi berättade massor till varandra, och det kändes som att vi förstod varandra. jag fick höra väldigt ofta att vi var jättelika på utseendet. Du skrev tilloch med i din blogg och kallade mig bästavän. vi sa föralltid, men det varade typ hm..i två månader? allt jag har sagt, har du spritt det vidare? För mina vänner har sagt att du har snackat bullshit om mig, är det sant? För isf vill jag att du säger som det är. du sa tilloch med att du hade försvarat mig när dina vänner hade sagt saker om mig. Men var det ens sant. jag trodde verkligen på dig N och ville lära känna dig utan att lyssna på var alla andra sa, men det känns fan som att vår vänskap var falsk. jag ville göra den starkare, tro mig, men nu pratar vi knappt, ger bara blickar och låtsas som att vi aldrig varit vänner? Jag tycker det är förfärligt, men om du vill ha det så, fine. säger bara som det är, när jag ser oss på bilder minns jag hur roligt vi har haft.


fuck rubrik..

hej på er! Sovit gott? jag vaknade fan halv tolv.. shit men vet ändå inte om vad som händer idag. Skulle egentligen till Farsta, men bruden är i slussen vet inte om jag orkar vänta på henne eftersom Farsta ändå stänger fem som typ är om två timmar? Aja, får hitta på något annat istället. Hur ser era planer ut idag? Jag ska fixa lite te nu, och hoppas på att halsen blir bättre. Idag är smärtan mindre, jätteskönt! Blir säkert frisk och pigg tills måndag, i think. Skriver mer ikväll, kan inte lägga in bilder eftersom min data blir seg då.. suck! Pusspuss


sista inlägget för idag

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och ordna lite saker, sen blir det filmkväll, eller filmnatt! hihi ska se på några filmer som är maries eller jag lånade de förut när hon sov här.. Så det blir väl "på smällen" eller "alla älskar alice". Vi hörs imorgon alla söta (jag vet att alla ni som läser min blogg är söta hihi). Ha en bra kväll, natti natti!

design

yes, den får duga ett tag nu. Orkar inte fixa den så ofta, eftersom jag inte har tid och inte är någon mästare på sånt där.. om någon söt där ute kan fixa riktigt snygga designer så kontakta mig! =)

Lovely

tja bitches, allt bra? it's friday again, så det är klart att det är bäst med mig (; Tror att halsen börjar bli lite bättre nu, eller jag hoppas fan det så jag är frisk på måndag och kan leva my crazy life like i always do! Vi gjorde ju simtest idag, så mötte klassen i hökis fem i åtta. Åkte till eriksdalsbadet och det gick bra på simtestet. Det roligaste var ju självklart när man var klar och fick gå till det där andra badstället, typ äventyrsbadet eller vad det kallas.. Helt galet, det var iaf jättekul. Lilla jag var ju utan smink, åh så skönt! Haha, söt man var då.. Men iaf så åkte vi hem vid elva och åt lunch. Elin och jag hade håltimme i två timmar, så det var rätt tråkigt när alla andra var på lektioner och vi gick typ runt lite.. hehe hittade några i en korridor som hade blivit utslängda, så vi gjorde de lite sällskap. Efter två timmar hade vi iaf spanska och fick veta resultaten på spanska provet, och jag fick mvg! Woho, första gången på riktigt länge som det gått så bra för mig! jag börjar lära mig saker minsann. Ikväll åt jag och familjen hos syrran, var väl trevligt. Fick hundra kronor av mamsen för vi hade en liten deal om en sak. Så nu har jag något över två hundra, ska iaf shoppa imorgon med marie! behöver nog någon söt tröja.. eller något annat skräp. Haha nej, skriver kanske mer ikväll, eller så blir det imorgon. Bloggar ju alltid massor under helgerna! Så ha en trevlig helg framför min sköna blogg, pysshej =)

becci

vår becci är sjuk, och har inte varit i skolan på några dagar. Hoppas du blir frisk snart för vi saknar dig! Åh, haha hoppas inte att jag har blivit sjuk som dig, eftersom du också har ont i halsen och så.. det är ju precis så jag också har det. gumman, bli frisk snart =)


i don't feel good!

hej sötnosar, förlåt för dåligt uppdatering men lilla jag mår inte alls bra! Hela veckan har jag haft ont i halsen som fan, och det blir bara värre för varjedag som går. Fyfan! Ändå har jag varit duktig och gått till skolan för att jag inte vill komma efter eller missa något, vi har ju haft prov denna vecka också. Har väl gått helt ok, trorja.. På matteprovet fick jag iaf 17 av 20. Hihi. Men har inte gjort så mycket än att varit i skolan, var bara hos min syster en stund igår. Åt lite mat där och hade det riktigt roligt. Pratade om allt möjligt. I skolan har det varit lugnt, fast idag på matten var det fett najs, vi tjejer fick sitta själva i ett klassrum medan grabbarna satt i ett annat och gjorde ett prov med läraren, så vi girls passa på att göra lite skojsaker. Kan ju säga att det blev musik på volym sometimes! Haha, blev inte mycket gjort alltså, men whatever jag klarar mig rätt bra i skolan.. hoppas jag. Hehe men nej, nu har jag fått huvudvärk av allt skrivande. Om jag mår bättre, skriver jag imorgon. Då ska tjejerna i vår klass på simtest, hehe men jag det blir säkert good eftersom jag inte är någon loser som inte kan simma! HAHA, puss på er =)

hihi


jag har halsont!


school

tjatja, allt bra med er? med mig är det ju såklart bäst, som det alltid är. Har bara lite halsont men får hoppas på att det går över snart! skoldagen var väldigt bra, lilla jag gjorde lite secrets men det får inte ni veta.. =) okej, skoldagen var jättebra, mer säger jag inte! Sista timmen hade vi NO och vi skulle kolla hur det såg ut i en räka? Jo hot and spicy me like it! hahah eller inte det var pissäckligt. Det kom ut något grönt från huvudet typ(något som finns inne i eric enligt mig) haha men jag och Elin satt och garva typ hela lektionen. Me and my girl! Slutade tjugo i fyra, hade sällskap med grabbsen hem. Christian, Wictor, Eric och Tobbe. Grabbarna är för sköna, haha! Nej nu ska jag snacka lite secrets med en snubbe, hihi hörs senare! =)

helt klar inför No-provet nu!


homie

har varit hemma ett tag, gick ju till syster vid fyra tiden. Mysmys fast gillar inte den där livs butiken, turkar.. Haha men iaf så var det trevligt hos henne, det var ju bara jag och mina systrar, skönt att slippa *nivetvem* ett tag hihi men aja, har jätteont i huvudet så sitter och dricker en liten vatten nu. min syster säger att jag har huvudvärk för att jag aldrig dricker, men hoho jag dricker mjölk varje morgon och ett glas vatten i skolan? men tydligen räcker inte det har hört att man ska dricka en liter vid min ålder. Men ja har knappt druckit upp allt. Pratar lite med brudsen också, funderar lite på vad som händer på nyår.. nejmen shit här sitter desperata jag och väntar på nyår som typ är om två månader!? Men lilla jag älskar ju nya år! Haha jag är ju sååå rolig sometimes =)

Så ja

Nu är jag hemma, skrev ju förra inlägget i skolan. Men iaf, skrev inte igår kväll så kan skriva lite kort om vad jag gjorde! Vi tog bussen till farsta när det regnade, hihi sen gick vi mest runt och jag köpte en ansiktsmask som marie sa att den var jättebra, choklad mask typ. Prövade den när jag kom hem, and yes marie hade fan rätt! Min hy måste bli bättre, så ska använda den där masken oftare. Senare satt jag mest och pluggade, eller okej nu ljög jag alla vet att jag inte pluggar när jag säger att jag gör det.. men seriöst jag har konsentrations problem kan inte ens sitta still och läsa i en bok flera timmar. Verkligen något jag absolut inte klarar av! Men ja, satt väl och försökte plugga en kvart.. men jag är bra på spanska så jag klarar mig! (; Spanska provet var ju idag, och det gick jättebra tyckte jag, får se på resultatet! Whatever, jag är bäst på allt. Höhö men ska snart gå till syster för vi ska äta middag där! mumsigt. Skriver mer senare, kisses



Dagens outfit:
Tröja H&M
Leggins Gina
Armband Accent


datasalen

sitter i datasalen just nu, skriver mer när jag kommer hem, alltså om en timme typ. Pusspuss =)

on no!

det regnar, och hur ska jag kunna gå ut i detta väder? Tror knappast att jag kommer kunna göra det.. utan att förstöra det jag har fixat. Jag hatar regn =(

4/10

hej sötnosar! idag vaknade jag kvart i nio typ, astidigt på en helg. Men whatever, ska träffa Marie senare och just nu skickar hon bilder på oss at msn. Haha jag svär vi har nog över en miljard bilder.. höhö. Snart ska jag till min syster, eftersom marie ändå ska städa så kan jag vänta hos min syster på henne. Så möter jag henne i farsta. Låter det inte bra? Sitter och plattar mitt schnygga hår just nu, grr.. måste plugga till spanska provet imorgon. buhu, någon söt där ute som önskar mig lycka till? =) hihi.. nästa helg vet jag inte riktigt vad som händer.. eller jo föresten ska ju träffa john! det kanske blir bio, eller något annat skoj. Men nu ska jag ordna lite saker skriver mer ikväll. Pyss

my day

tja babes! vaknade tio idag, åt lite frukost och sen gick jag ut på en promenad. Måste ju fan hålla sig i form, right? var ute i 40 min sen kom jag hem, hoppade in i duschen och började fixa mig. Åkte mot farsta halv två och mötte beccie, vi skulle luncha på Ipilatto eller vad det heter.. Båda tog kyckling sallad med pasta och det var grymt gått! Så självklart kommer det bli fler besök där, ingen tveka! det som fick följa med mig hem var armband från Accent. Hur sött som helst, me love it! Jag tog bussen hem och det regnade, åh blev jätteblöt. :( Skulle ut med marie egentligen, men eftersom det spöregnar ikväll så får det nog bli imorgon istället. Aja, ha det så bra ikväll kisses /E



Dagens outfit:
Tröja H&M
Leggins Gina Tricot
Armbandet jag köpte Accent.


dagens outfit & kvällens låt


Linne: H&M
Leggins: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Nit armband: Något ställe..


Tävling

Svara på följande fråga:

Vad vill jag bli när jag är stor?
1. Mäklare
2. Dagisfröken
3. Flygvärdinna

Skicka ditt svar till min mail, [email protected]
Glöm inte att skriva din adress så att jag kan skicka
packetet till dig. Denna kan du vinna:



Lycka till!

jag..



..vinter, när det är kallt och snön börjar rinna bort. Det blir slaskigt och blött!
..folk som bara skriver saker bakom datan, men inte vågar stå för det i verkligheten.
..folk som låtsas vara något de inte är.
..alla matteprov!
..hårfärger hos frisören som försvinner efter två veckor på mitt hår, buhu! :(


..sol, vind och vatten! Alltså sommaren, det bästa som finns. Man blir brun och kan vara ute hur länge som helst utan att man fryser. Ofc hissar jag det!
..folk som har mycket humor.
..folk som är öppna och vågar stå för vad de tycker.
..Ni som läser min blogg!
..mig själv ofc! alla suckers som lägger ner sin tid på mig och snackar massa bullshit all the time och verkligen är tvugna att kolla snett och säga något när de går förbi bara för att jag har något de inte har.. I love it! =)

2/10

tja alla söta läsare! Hur mår ni? Självklart mår jag bäst, ofc it's friday! Dagen alla älskar. Ikväll ska jag ut med marie, får se vad vi hittar på. Måste iaf sätta på mig något riktigt varmt, eftersom lilla jag fryser enormt mycket varjedag nu.. usch vill absolut inte bli sjuk! idag hade jag sovmorgon till 20 över nio. Jätteskönt så jag kunde fixa mig i lugn och ro. Mötte Elin och beccie vid skolan tio över nio. Första lektionen var det Eng, sen Sv och jag läser en otroligt bra bok! sen kommer jag inte ihåg så mycket vilka lektioner vi hade hihi. Men på idrotten tjafsade jag och cassie med kevin. Grabben är så jobbig. men sen blev jag lite arg på några andra i mitt lag så jag gick och satte mig på sidan med beccie. Min idrottlärare kom och pratade med mig och försökte göra så att jag skulle vara med igen, men no way! Så jag föreslog att vi kunde orientera ist. Haha så jag och beccie gick runt i skogen en stund. Åh jag är hungrig :( Åt bara sallad i skolan för det var pyttipanna. Ska försöka hitta något gott nu då, säkert finns det väl inget.. kör iaf inte på någon konstig diet. Haha, men skriver mer ikväll och då kommer tävlingen också så håll utkik! pyssar =)


idol

nu ska jag sätta mig och titta på idol. Oj det har redan börjat.. aja det har nog inte riktigt börjat än hihi. Efter det är det iaf Inlåst, typ handlar om några ungdomar.. men aja måste rusa nu, skriver inte mer ikväll så vi hörs imorgon på älskade fredag! pusspuss =)

lucky me

Hej sötnosar! Allt bra med er? Med mig är det iaf strålande, bara lite skoltrött hihi. Somnade faktiskt en liten stund när jag kom hem, cute men så är det när man är trött. Jag började åtta, och mötte Elin och Beccie vid skolan kvart i. Dagen har varit helt okej, känns som att det har hänt ganska mycket faktiskt dessa dagar. Men alltid lika kul att höra lite nytt, yes u know (; Men nu ska jag bara ta det lugnt, läsa lite spanska och försöka lära mig something. För första gången ska jag försöka ta läxor på allvar och verkligen plugga! Ovanligt för mig. Ha en bra kväll =)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!