Hemma

Tjaaaa! Kom hem igårkväll från spanien. Har haft det jättebra där! Lite färg fick jag iallafall.. så det är bra det. =) Haha på dirren när jag kom hem åkte jag och mötte tjejerna vid halv elva typ.. Hah. Lallade runt lite bara och snackade massor.. Ah vad annars? Idag sov jag inte så länge, vaknade av att vi skulle ge mamma en ask choklad och blommor. Sen fixade jag mig lite, eller ah inte ett dugg typ ser ut som värsta luffaren idag. Mjukisbyxor, hoodtröja ja hela fadderullan. Pyttelite mascara bara, fräsch. Nejmen mötte beccie, robin, thor och malte redan vid halv tolv.. Haha tidigasnubbar.nu. Nejmen aaaaah, sen drog vi t hökis, chillipillade sen drog jag och beccie och vilade ute på lastkajen vid skolan. Kände oss döda. Skittrötta, varför jag var det kan jag inte förstå. Höhö drog t thor och malte, fick en sak, sen drog vi vidare. Men är hemma nu, ska vila lite och se om jag drar ut en stund senare.. Maybe, maybe not. Bilder från semestern kommer kanske senare nån dag. Vi hörs, puss på er

Tjaaaaaa

Höhö nejmen uuuuh så trevligt att ni läser här igen :') Skriver ju 1000 inlägg per dag och massa intressant. Visst? Aarå. Skrev inget igår men sov hos min syster iallafall, var med några efter skolan också, ute och käkade kladdkaka.. gött. Idag slutade jag 4, drog till dreviken med elin, beccie, cassie, danne och martin. Grabbsen badade men vi andra satt och chillipillade bara på gräset. Mys. Kom hem för nån timme sen typ, har börjat packa massor nu.. för fullt. Åker ju på lördag *snyyyyyyyft*. Nejmen det enda som är bra är att jag förhoppningsvis kommer hem med mycket färg på kroppen! OM det inte är dåligt väder.. men det får det fanimej inte vara. Skönt att det bara är en vecka, klarar mig inte mer utan mina homies :'(((((( Vet att dom kommer sakna mig även fast dom nog inte tror det just nu! MOHAHAHAHA. Vi hörs era pnuttefnasker!


Tisdag

Haluuuu! Kom nyligen hem. Slutade 4, hade hemkunskap sista timmen.. wooooh. Nejmen jag och Miranda hade bara lite för mycket salt i, haha annars vare gött. Typ pastagratäng. Men ah, iallafall.. Har inte så mycket att berätta bara vart i skolan. Fan vilket jävla pissväder det ska vara nu då, åååhhhhh -.- Ska ta något att äta nu, sen rulla mig mot hökis. Varm jacka på, check! Frysit som ett jävla as idag. Hm.. Aa alltså igårkväll, vad gjorde jag då? Jo åkte till hökis och mötte elin, beccie, cassie, becca, jossan och danne. Chillipillade. Sen mötte jag upp en till innan jag skulle dra hem.. Men orkar inte skriva så mycket mer nu. Haha vi hörs när vi höööörs!


hihi fett söta.. jag och beccie på nyår ;)





Måndag

Okej, från och med idag börjar jag blogga dårå ;) Höhö ah, idag har jag bara vart i skolan, shit happens liksom, haha.. nejmen iallafall sen drog jag och Elin till Farsta. Hade tänkt köpa ballerina skor men hittade inga tyvärr. Måste bara hitta ett par tills på lördag.. För er som inte vet så åker jag till Spanien då en vecka bara men ändå =) Men fick iallafall med mig ett sött svart linne med volanger och sånt gulligt från vero moda. Hmmmmm.. Vad kan jag mer berätta? Haha nejmen kom nyss hem, ska bara vila lite och vänta tills elin messar. Ska ut igen sååååå, vi hörs ♥


Bloggar

Ska börja blogga här igen, funtar på att radera alla inlägg? Har börjat om, på nytt. Hm.. vi får se hur jag gör. Ändå är det kul att se tillbaka lite på tiden, bilder och sånt haha. Men ah, eller så låter jag det bara vara. Men kom ihåg, det har gått en väldigt lång tid sen jag bloggat här, saker har förändrats och sånt.. Så allt annat är förflutet och ah gryyyyymt gammalt. Från och med detta inlägget är det nytt ;) ALLT INNAN ÄR GAMMALT. GLÖMT. Hörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!