:$

Någon som saknar att jag bloggar här? Ser att jag fortfarande får besökare. hihih, ni vet vart jag finns! Besök istället min och Maries blogg. Kommer hända att jag skriver här, fast det kommer vara sällan. Puss!


En till

blogg med min älskade vän Marie. Kanske inte bloggar här lika mycket, men då vet ni vart jag finns! http://marieochemma.blogg.se/

26/7

hejsan. Igår var vi vakna jättelänge, och vi var ute en stund också. Men när det började bli kallt, så drog vi hem. Då satt vi i köket och käkade chips med dipp, och pratade med John. Haha, en rolig grabb det där! Vi pratade massor, men när han sjöng, jadå dog jag av garv och marie fick värsta damp! Så jävla kul.. Sen satt vi på en film vid två tiden. "Tur och retur" haha, men sen vid fyra somnade vi. Idag vaknade vi 12 och då kollade vi på en till film, "Tomcats". Sen ringde Maries mamma och säger att hon dom ska åka till Grekland på torsdag! Vafan, såå jääävla härligt ju. Jag vill också åka utomlands igen, fan marie. Haha, sen gick hon hem. Då städade jag lite i mitt rum, dammsugade och så. Hihi, jag är asduktig. Nu har min syster och mamma precis kommit hem från mormor, så slut på friden. Haha, aja hejdå!

Bara för Marie

.. ville att jag skulle lägga in den här bilden! Haha "rumpbilden" som hon kallar den :$


Marie, Sammy & jag. Utekväll.. hihi i love it!


Svar till Anonym

"Anonym"
vilken va din bästa relation?
Jadu, det var rätt längesen nu faktiskt sen jag hade en bra relation..men det finns en person som jag hade den bästa med.

vad hette han/hon?
 Jag vet inte om han vill vara med i bloggen, men vi säger bara "R".

hur söt på en skala mellan 0 till 100?
Haha, jag tycker han var väldigt söt. Kanske 99? (a)

hur var han ?
Han var underbar, han gjorde mig glad. Han visste liksom att han var det enda jag behövde. Bara att få höra hans skratt gjorde mig glad direkt! När det tog slut, visste jag inte vad jag skulle göra. Men jag har ju klarat mig, som ni ser, även om det har varit mycket saknad och svåra stunder för mig. Men just nu, är det lugnt.


25/7

tjatja. Igår somnade jag inte förän kvart i tre. Folk bombade med sms, och jag är personen som måste svara på alla nästan. Haha, sen var Lina uppe också och då kan man inte sova. Hon och jag, vi är störda. De kom en humla in i mitt rum, vi hämtar flugsmällaren(som jag har tagit sönder förut) och då går det inte att använda den! Så vi sprang ut och in i mitt rum pga den där jävla humlan som kom emot oss hela tiden. Haha, ibland är vi bara så roliga. Idag träffade jag Marie. Först åkte vi in till Farsta, köpte en ansiktsgrej på H&M. Sen åt vi på donken, riktigt gott! Men Marie skulle köpa ett par leggins som inte fanns i Farsta, så då åkte vi in till stan. Haha, vi är lite småroliga som verkligen känner oss som förortsungar när vi är där. gosh, vad roligt det var ändå! Gick typ runt ute i en halvtimme, sen hittade vi en gina trico affär sådå gick vi in där. Tyvärr fanns inte legginsarna där heller, ni vet såna med hål i. Det fanns inga storlekar kvar nästan.. Så ja, vi gick vidare och in till lite olika butiker. Men vid sex tiden åkte vi hem. Sitter och inte gör någonting alls just nu, får se vem som kommer hit ikväll. Nej, måste fan ta en huvudvärkstablett nu! För snart ska jag möta Marie igen, sen ska hon sova här! Så, Puss på er sötisar.


Hihi, denna söta bild tog jag en utekväll på Marie och S.

kväll

ja, idag åkte jag till min mormor vid tolv tiden. Sen var vi där typ i två timmar, och sen drog vi hem. Det tog typ 1,5 timme att åka hem, jobbigt. Sen kom vi hem, åt lite och nu är jag asmätt. Har ont i magen, åt kebab. Haha fetto, men ibland kan det vara gott! Snart, eller ja nu ska jag gå och sola solarium med min syster, hon betalar. Haha, så självklart tackar men inte nej då! Idag blir det nog 20 minuter. Då hoppas jag på att få lite färg, jag brukar få det, eller iallafall förut när jag solade 20 min. Aja, nu ska jag tvätta bort sminket. Hörs imorgon, chao.

fy

jag vill bli såhär brun igen, kolla! Värsta brownie ju? okej, det är dags att börja pressa.. med solarium. den här bilden är tagen för två veckor sedan och det är inte solariumbränna. men färgen är redan borta så jag är vit just nu, usch hatar att vara blekfis! :(


Juste, jag har..

namnsdag idag.. :$

23/7

Ja, idag träffade jag min Winta! Riktigt längesen, så det var verkligen skönt. Vi åkte till Farsta och hjälpte henne att hitta lite presenter till två vänner. Yeah, så dum som jag är så hade jag glömt bort att en utav de fyllt år. Tänker inte skriva namnet för då skulle det bli lite pinsamt, va? :$ Nej, men sen gick vi och lämnade påsarna hemma och sen gick vi runt ute och pratade massoooor! men sen gick vi hem, och jag saknar henne redan.. men ska minsann träffa henne mer! Men imorgon ska jag till hälsa på min mormor som ligger på ett hem. Jag och syster blire, så vi ska väl vara där några timmar. I helgen åker min mamma och ena syster bort, så då ska jag väl passa på att ta hit någon! Får se vem det blir. Hihi. Hm, jag funderar på att ta bort min blogg. Börjar bli lite jobbigt att skriva varjedag, och den är inte speciellt intressant heller? Aja, jag funderar.. Puss! 


Visar hela ansiktet, så nu borde alla bli nöjda och veta att jag kan visa
hela fejjan!

Öhm

haha, jag har inte gjort ett enda skit idag. Mötte min syster och köpte lite gott, köpte en glass också. Jättegott! Sitter och lyssnar på lite låtar just nu, och kollar på lite olika videos på youtube. Haha, och en gammal vän till mig är med i en "fjortisvideo". Pinsamt för henne. (: Haha, nej nu ska jag fortsätta geeka internet, och senare ikväll ska jag träffa Marie. Tjadå!

22/7

Igår när jag sa att jag kanske skulle kolla på film, haha jadå gick jag ut med Malin istället. Vi gick runt lite, typ till ett ställe där malin har varit förut, men inte jag eller jo bara en gång fast för jättelänge sen! Hehe, klockan tio gick vi hem. Då satte jag mig bara framför tvn och chilla! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är astrött men hittar väl på något senare. Aja, nu ska jag duscha. Skriver mer ikväll.

Jadu

Marie
Okej då frågar jag dig emma, vafan får dig att vilja se ut som mig? <3
Jadu marie, du har fint lååångt hår, ansikte, kropp.. ja hela du är fin.
Just därför vill jag se ut som dig (:

Kväll

hejpådej, jag mötte Marie typ vid kvart över 4 och vi chillade en stund ute. Sen behövde jag dra till Farsta, så då gjorde vi det. Köpte lite saker, allting var inte till mig, hehe bara ett par leggins som jag tänkt på att köpa ganska länge! Så de följde med hem. Haha, min familj tycker de ser "porriga" ut. Annars vet jag inte riktigt vad mer jag ska göra ikväll, skulle ju träffat Winta men hon har typ varit borta hela dagen, så tror inte vi ses idag? Aja, nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske kolla på någon film.. men jag har sett alla som jag har och ingen är speciellt bra. Jobbigt läge alltså. Får helt enkelt hitta på något. Vad ska ni göra ikväll då? Puss


Bikbok 149:-

Regn

Jag ska dra in till stan med Marie, senare ska jag träffa Winta! Men det regnar just nu, fybläusch. Aja, när det slutar ska vi gå. Skriver mer ikväll, Hejdå.


21/7

Tjatja. Idag ska jag träffa Winta, kommer nog inte göra så mycket annat än att vara med henne. Men ja, det ska bli skönt vi har inte setts på två månader.. om inte mer! Shit. imorgon ska jag träffa Hilina, och då kommer nog Winta också vara med om hon kan. Fan, ingen fattar hur mycket jag har saknat henne? Haha verkligen nobody (: Jaja, ta och njut av sommarlovet nu, gott folk! För det ska verkligen jag göra.


Vi 3 förra året..

19.19

Sitter inte och gör så mycket precis, eller jag lyssnar på musik. Yeah. Jag var ju hos tandläkaren idag, och det gick bra. Eller de kollade på min tandställning, och den 3 september ska den bort! Åååh, så härligt. Så det gjorde dagen ännu bättre, hihi. Ikväll ska jag väl ut, eller jag vet inte, men jag ska iallafall ut och köpa lite gott.. Aja, ni får ha det bra! Juste, min andra mobil funkar igen, så nu kan jag ta massa bilder igen! Pussar

Svar

"Anonym"
Har du fått mens? Hahaha, men ja
Favoritfärg? Rosa, lila och blå.
Vem/vilka av dina kompisar skulle du vilja se ut som kanske inte från topp till tå, men?? Välj 3 kompisar.
Marie, Malin, Matilda

JAG ÄR LYCKLIG!

Gissa vad? jag är så j*vla glad nu, för vill ni veta varför? När jag satt och åt, kollade jag ut genom fönstret. Jag ser en grå bil som stannar utanför som liknar en väns pappas bil, och ja, från bilen stiger Winta ut!!!!! Min syster, granne, själsfrände, bästavän, livskraft, livsglädje har kommit hem till Sverigen igen! Så självklart ställer jag mitt ut i fönstert och skriker: Winta!! Så vi snackade från fönstret. Jag trodde hon skulle komma hem på onsdag, eller Hilina sa det till mig. Så gissa vem jag ska sitta och snacka med i telefonen ikväll? Jo, winta. Jag har inte varit såhär glad på riktigt länge, i'm happy. MIN WINTA IS BACK!


Winta och jag i våras.

20/7

Igår åkte jag och Natalie in till stan, hon skulle lämna en waxburk till andreas så vi mötte honom. Sen gick vi runt lite en stund, men påvägen hem tryckte alkisar på nödstopp när vi var i Gullmars så hela tunnelbanan var tvungen att stanna och tömma alla vagnar. Kvinnan mådde typ dåligt på något sätt, och mannen ville hjälpa henne så då var de tvugna att stanna hela tunnelbanan. Tack. Haha, vi åkte iallafall tillbaka en station för att möta en grabb som heter Mio. Hade ingen aning om vem han var, haha. Men sen drog vi hem, och jag gick till min systers nya lägenhet för att hjälpa till att fixa det. Men när jag var där blev jag lite småsur pga en sak, så jag drog hem. Hade inga nycklar hem, så jag satt utanför dörren och väntade. Tänkte dra till någon, men det gick inte att skicka sms? Aja, sen chillade jag framför tvn, eller kollade på "Twilight" igen. Hehe, idag har jag tandläkar tid 15.40 för er som ville veta. Men Marie skulle följa med mig och göra sällskap, men det går inte att skicka sms till hennes mobil. Hon kanske inte har den på? Men aja, ha det bra. Puss





18/7

Hejsan! Idag åkte jag och Natalie först till Farsta för jag skulle köpa hö till kaninen. Sen åkte vi hem igen med bussen, lämnade sakerna och vid tre åkte vi in till stan. Yeah, vi hittade till Tai Mahal.. trodde faktiskt inte vi skulle göra det, men vi är ju asgrymma. Så Natalie köpte sin hårförlängning där, och sen åkte vi in till Farsta igen. Tog en milkshake på donken, och sen drog vi hem. Nu ska jag strax äta, sen ska vi ut och ta ett dopp i sjön. Goodbye, gott folk!




17/7

Tja! Idag vaknade jag halv tio, sen åkte jag till dreviken och solade med Matilda! Vi badade också, det var jätteskönt! Jag har faktiskt fått ganska mycket färg idag, så nu är jag lite brunare ialla fall. Yeah tummen upp! Jag åkte hem vid kvart i tre, och nu ska jag fixa mig lite sen ska jag och Marie till Farsta en sväng. Aja, skriver mer ikväll kanske. Puss

Svar

"Anonym"

Vad gör du om 10 år? Då är jag 23 år, har flyttat hemifrån, kanske bor tillsammans med någon, funderar på att skaffa barn, eller jag kanske pluggar vidare på universitetet? Hursom helst, så kommer min blogg nog inte finnas kvar. Haha!

Vem ringde och smsade dig senast? Marie smsade mig, men inget samtal idag minsann.

"Anonym"
Vem hatar du mest? Jag hatar ingen. Jag orkar inte lägga mig in i massa tjafs, bråk osv. Det finns ingen som jag "hatar mest" utan det finns vissa som jag bara gillar mindre. Men det är nog folk som jag inte ens känner, fast som säger att de hatar mig utan att ens pratat med mig någongång på riktigt? Haha, det tycker jag verkligen är sååå löjligt. Så ni som vet att ni är en utav dessa personer, haha det är riktigt synd om er. Men alla mina vänner är söta, so i like everybody!

"Anonym"
Kan du visa en bild på dig med ett stoort leende på?


16/7

tjatja. Igår gjorde jag inte så jättemycket, mötte Marie vid fyra tiden och då solade vi en stund. Fast typ i två timmar bara, för sen blev det molnigt och kallt! Brr.. så vi drog hem. Idag åkte jag och Natalie till Farsta, jag köpte ingenting. Vi smakade också på Marabou Sommar, kanske inte en favorit precis men den duger. Hehe. Sen ikväll var vi ute en stund, mysigt. Imorgon ska jag och Matilda sola, för jag har hört att det ska bli soligt så då måste man ju passa på! Senare ska jag träffa Marie. På lördag ska jag följa med Natalie in till stan, för hon ska leta efter en hårförlängning. Hihi, nej nu har jag berättat om vad jag ska göra de närmaste dagarna! Så det får räcka, pusshej.


Haha, konstig bild (?)

Design

Elin har fixat min design, så nu är den lite sötare. Hihi, tack så mycket elin! Här kan ni läsa Elins blogg.

Bilder 2009






















15/7

Godmorgon! Eller okej, klockan är tolv och jag har varit vaken för längesen. Jag vaknade av att jag var lite torr i halsen, jobbigt. Men åt lite frukost och sen tog jag mig en promenad i detta sommarväder! Sjukt varm ute, speciellt när man ska springa. Hehe. Var ute i 40 minuter typ, sen kom jag hem och tog mig en kall dusch! Jätteskönt. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart börja fixa mig trorja.. Men det går inte att skicka sms! Fan, är det bara så för mig eller har ni också problem? Aja, får helt enkelt vänta och se. Pyss


Jag och Winta för väldigt längesen..

Svar

"Anonym"
hur lång är du? 1,55
Vad väger du? 51 kg
Vilken skola går du i? Hökarängsskolan

Amanda
Var bor du? Farsta strand
Är du nöjd med ditt utseende? Nja..
Om nej vad gillar du inte? Mina lår och näsan är jag mindre nöjd med.

"Anonym"
Vem står du närmast i din familj? Min ena syster Lina.
Vad ska du göra imorgon? Sola med Marie trorja.

Om ni har fler frågor, så skriv.


Frågestund

eftersom "anonym" ville att jag skulle ha en liten frågestund, så visst. Om ni undrar något, så fråga på. Men jag kommer bara svara om jag får många frågor! Högst 12 frågor, annars blir det inget. Så fråga på, svarar imorgon. Puss

14/7

Hejsan. Idag vaknade jag halv tio eftersom min mamma ringde 830 ggr till allas mobiler i min familj från sitt jobb. Sen när jag svarade var det knappt något viktigt. Irriterad! Så jag gick upp, hade värsta huvudvärken och kände mig helt varm. Så jag försökte somna om, men det gick inte ens. Men tolv började jag fixa mig och sen vilade jag mig lite, kollade på Twilight fast hann inte kolla klart så snart ska jag göra det! Men sen gick jag ut med Marie klockan sex. Vi gick till skolan och tog lite söta bilder. Hehe och vi kom på en GRYM dans! Fast lite privat liksom.. :$ Hm, nyss duschade jag sååå skönt och nu ska jag geeka msn lite, tvinga marie skicka bilderna och sen kolla klart på filmen! Hejdå


I feel good

Yes, idag ska jag få träffa min Maaaaarie! Har ju inte träffat henne sen hon kom hem från Spanien. okej, det har bara gått två dagar men ändå! Jag saknar henne. Så idag ska vi åka till Farsta, jag ska leta efter ett litet sött halsband. Sen ska vi åka hem om jag inte hittar något. Så då chillar jag och min bästavän ute (: Ikväll trorja att jag och Sebbe skulle ut.. aja, vi får se. Nej, nu ska jag fixa det sista och sen dra till bussen som kommer om en halv timme! Puss på er.


HAHA! 2008..

12/7

Tjatja. Idag vaknade jag kvart i elva. Fixade mig faktiskt väldigt snabbt, och sen drog jag ut med Sebbe. Vi gick runt lite och pratade. Sen gick jag hem och åt, och sen gick jag ut igen! Fast med Malin. Vi gick nere vid sjön och tog lite söta bilder. Hehe, men när hon skickar dom till mig så kan jag lägga ut några här på bloggen! Jag har tyvärr inga bilder själv på min mobil, för denna kamera är asdålig. Så ni får ha tålamod tills min andra mobil funkar igen! Men den börjar sakta men säkert gå framåt, det är bara några knappar som inte funkar. Men skitsamma. Nu ska jag chilla, godnatt sötisar!


hello "ghetto-emma" Haha mitt hår ser grönt ut (!?)

Kväll ..

Ja, jag har inte gjort något alls ikväll. Känns ändå väldigt skönt att bara slappat framför tvn. Imorgon ska jag ialla fall göra lite saker, ska träffa Sebastian en stund på dagen och sen blir det nog Marie som gäller! Yes, hon ska färga sitt hår... ännu mörkare! Shit, aja jag hoppas det blir asbra. Jag vill sola solarium imorgon också, fast känns väldigt onödigt nu när det är sommar.. kanske borde vänta tills den riktiga solen kommer eftersom båda jag och Marie har sagt att det ska bli massa solande då! Så ja, SOL KOM FRAM NU. Hehe aja, ska dra och tvätta bort sminket nu och sen chilla framför tvn. Nyss filade jag mina fötter och dom blev verkligen mjuuuka, so i'm fresh now! För er som ville veta det.. :$ Puss


Lite gammal bild..
Haha, men det verkar som att jag har blivit Maries häst här.. :$

ÄR EMMA HEMMA REDAN?

Ja, hej. Jag åkte hem en vecka innan från kollot. Det var ingenting för mig, så jag bestämde mig för att åka hem. Väldigt skönt! Och idag så kom min bästavän Marie hem från Spanien så det passar verkligen bra att jag kom hem igår. Allt är bra med mig annars, hinner inte skriva så mycket för nu ska jag äta. Vi hörs, chao

Ps. Tack för att du bloggade lite Elin!

elin dahlqvist skriver

EMMA EVELINA JOHANSSON
Någon som jag kan kalla livsglädje .
Du betyder sjukt mycket för mig . Du har funnits där för mig i 1,5 år . Och mer blir det . Varje gång jag ser dig så blir jag glad . Du får mig på bättre humör , om jag mår dåligt . Du får mig at skratta , haha , våran humor är sjuk . Du är mitt allt . Och att leva utan dig , skulle vara som att leva utan luft . Och det går ju inte .
Det är bevisat att utan dig , klarar jag ingenting .
Jag älskar dig , hjärtat , det gör jag verkligen . ♥
/ din elin


elin dahlqvist gästbloggar

Hej emmas blogg
Ja , nu är det elin som skriver här ,eftersom min underbara emma
åker iväg på kollo idag och kommer hem om tolv dagar . Så hon
bad mig skriva i bloggen , och självklart gör jag det . Hihi , jag vet inte
riktigt vad jag kan skriva men kommer nog på någonting . Men nu måste jag
gå . 
Puss

JAG ÄLSKAR EMMA , DET TYCKER JAG ATT ALLA 
SKA VETA , HHI :D ♥
 


Kväll

Idag åkte vi ju till Farsta, köpte ingenting för jag är fattig -_- hehe. Men ja, sen åkte vi hem och det började fan spöregna fast det varade inte såå länge. Nu sitter jag och tar på mig ett par leggins, sen ska jag gå till Marie och passa hennes kanin en stund. Imorgon ska jag inte göra så mycket, eller ja ska träffa Sebbe ett tag. Aja, ska dra nu. Puss

Lördag

tjatjatja. Idag ska jag och Malin åka till Farsta, så ska väl börja fixa mig nu.. hehe, vet visst är jag seg? men jaja, inatt kunde jag knappt sova.. pga att min granne hade fest, och någon spydde ner på min systers fönster, och de har hällt vin in på vår ballkong. JÄVLA TÖNTAR. ASÄCKLIGT! fyfyfy. Aja, marie smsade faktiskt inatt också klockan 5 och då var hon påväg till Arlanda.. :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, och börja fixa mig så vi hörs!

Tors & Fre

Ja, igår gjorde jag ingenting på dagen typ, men senare på kvällen mötte jag Malin. Det var fan aslänge sen som vi sågs! Riktigt skönt var det ialla fall. Idag åkte jag och Marie till Farsta, hon skulle köpa lite saker till resan. Hon åker till Spanien imorgon, eller inatt! :'( Buhu.. jag köpte en ansiktstvätt, och en ansiktsmask. Hehe, hålla huden fräsch, u know? Sen åkte vi hem, och då messa Malin så vi drog ner till sjön och badade. Det var så jävla HÄRLIGT i vattnet, asvarmt. Me like it. Hihi, sen drog vi hem och då träffade jag Marie igen. Hon lämnade sin nyckel till mig, eftersom jag ska passa hennes kanin i två dagar men sen åker jag på kollo på måndag så då ska några andra passa den. Hihi. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sitta och sakna marie? Jorå, men tror jag ska träffa Julia.. aja. Nu orkar jag inte skriva mer, och kan tyvärr inte ladda in någon bild från mobilen eftersom den är knäpp. Och jo, jag har en annan mobil just nu, eftersom den jag hade hamnade i vattnet när jag och Malin var ute.. heheh :$ Puss

Ps. Se till att få lite solbränna nu, bruden (;
Tveka inte en enda sekund på att jag inte
kommer tänka på dig, marie för det KOMMER jag göra!

ELIN & EMMA




11 saker ni inte visste om mig

  •  Jag har åkt moped.
  • Jag har åkt motorcykel.
  • Mina föräldrar är skilda.
  • Jag tog ett till hål i örat själv, fast det blev inflamerat(stavning?)
  • Jag slutade dricka välling när jag var 6 år :$
  • Jag var rädd för dammsugaren när jag var liten.
  • Jag har varit i Spanien åtta gånger.
  • Jag äter alltid spaghetti bolognese när jag är utomlands.
  • Jag är halv chilenare.
  • Jag är hatad av folk som inte ens känner mig (?)
  • Jag har skaffat hårförlängning, fast inte använt det än.


Torsdag

Tjatja. Igår vaknade jag nio. Fixade mig lite snabbt, och sen mötte jag Elin vid elva. Vi gick nere vid sjön och pratade massor, tog lite bilder och så.. Sen gick vi till Farsta, vi köpte varsin dricka, eller en sån där "Yoggi" youghurt. När klockan blev tre åkte jag hem, satte mig på ballkongen och solade en halvtimme. Senare på kvällen mötte jag Marie, och vi gick till Farsta badet för att möta Sammy. Men eftersom vi var lite sega på att gå dit, så blev han sur för att han fick vänta länge och gick hem innan vi hann komma. Men sen kom han ialla fall ut efter typ en timme? Haha. När vi satt och väntade på honom kom det massa fullisar som började prata med oss.. tycker synd om dom. Haha, alla tyckte att vi var söta. Fast det kom ett gäng som typ blev lite FÖR fulla, så det var lite otäckt när en av de satte sig brevid mig.. men ja, sånt är livet. Jag drog hem nio. Smsade med Sebbe hela vägen hem för trodde att jag skulle möta mer knäppa människor. Haha, men det gjorde jag inte. Idag ska jag typ träffa honom, fast just nu äter han frukost? Öh, aja vissa är ju inte precis morgonmänniskor.. thih skriver mer ikväll. Puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!