En dag kvar

hello sunshines! Allt bra med er? Med mig är det stråååålande. Juste, igårkväll mötte jag becca och hon följde med mig och solade. Sen åkte vi hem till mig.. Haha och skoldagen har varit BRA, eller nja men det är det ju nästan alltid. Sen slutade vi lite tidigare *hehe* och då gick jag, becca, nemo och jesper hem till mig. Hade jätteskoj! hihih :$ Sen kom jimmie också, fast alla gick för en halvtimme sen ungefär. Nu ska jag göra lite annat, eller bara chilla framför tvn och vänta tills alla andra i familjen kommer hem. Måste få i mig något att äta.. haha. Och imorgon är det valborg! Betyder alltså att becca sover över här och vi ska ut och röja lite med några fler. Hur jäkla najs som helst ju, längtar! Sha.

Shake it

jamen hej där. Haft en bra dag? det har väl jag haft, eller nja men helt OK. Hade matteprov också, gick rätt dåligt. Haha men kanske inte så konstigt, sen vi började med det här kapitlet har jag bara gjort 7 tal. Jo asbra emma! Min skolgång ser ljuuuuus ut =) Fattade verkligen 0000 på det där provet. Usch men slutade tidigt eller vi fick håltimme och efter det hade jag egentligen en lektion kvar fast drog hem innan. Har varit trött hela dagen som vanligt. Men snart ska jag åka och sola om det inte börjar regna.. Hm aja måste ju bättra på lite med brännan så det blir en 25-minutare! Även fast man ska åka utomlands om bara någon månad hihi (a)


Plaaaay

hejsan, idag var det skola och ja slutade vid halv 4. Sen åkte jag, elin och becca till Farsta fast jag mötte min syster. Och behövde nya leggins, vilket jag har köpt nu! Väääldigt annorlunda må jag säga.. Haha inget jag har haft förut men ändå rätt snyggt och ovanligt! Det fick bli mellan dessa och ett par som var lite mer "finfina" men ska köpa dom andra när jag har pengar igen. Haha.. och snart är det valborg, innebär alltså både squaredance i skolan och chill på kvällen med mina finaste vänner =) Kommer säkert bli jättemysigt! Men nu ska jag göra lite annat.. Har beställt hem en sak så vi hörs senare eller nåt. Tja


Gina tricot 199:- Hiss eller diss? hm..
(Ser ut som jag är gravid där faktiskt..haha!)


Lyckopiller

hello broes and hoes! Haha, idag vare skola och det har varit rätt BRA faktiskt. Fast det är det ju nästan alltid.. hihi. Hm fast lektionerna var tråkiga, men jag och becca satt typ och garvade under hela SO-lektionen. Vettefan åt vad, men massa närbilder som hon tog på mig.. haha usch! Slutade vid tjugo över ett och åkte till Farsta c, sewas följde med mig och köpte hårfärg. Och nu har jag färgat klart mitt löshår också fick göra om det igen eftersom det behövdes vara färg kvar längre. Men nu är jag äntligen nöjd! Ska hitta på något annat nu, skulle egentligen ut på promenad men tror inte jag orkar.. Haha ska nog äta jordgubbar istället. Åh fyfan vad gott! Tjadå =)


Min nya hårfärg.. love! (a)


Brunett så hett.. tralala


hello cuties! Har inte skrivit men har varit upptagen. Men nu kommer det lite om helgen då..

I fredags mötte jag robert vid åtta, åkte till hökis och mötte elin och becca. Sen köpte vi lite saker och fixade lite, hehe drog ut och mötte några andra från skolan. Inte så jättekul precis, men det blev det senare. Haha och sen sov joar och robin hos elin och ja, öhm det blev en lång natt med mycket skratt och "konstiga" händelser. Haha! Tror vi somnade runt halv fem..

Lördag: Alla vaknade, ja ofc sen städade vi ett tag.. Åkte hem runt 4 och åkte vid åtta till gubbis och gjorde en sak..Haha.

Idag åkte jag, elin och becca till stan! Köpte lite saker som jag kommer visa. Köpte också 2 förpackningar hårfärg, och ja rubriken säger ju allt. Nu är jag brunett igen =) Men tycker det passar bäst på mig! Men måste köpa mer hårfärg imorgon till löshåret också. Nu ska jag se på Ballar av stål. Så vi hörs imorgon!


Det jag fick med mig hem idag.


Chill

ja, hej på er alla.. Har inte skrivit så mycket, men äsch orkar inte. Igår efter skolan stannade jag kvar med becca, elin, eric, aleks och nemo. Sen gick vi hem till elin och hade skoj.. :$ Och idag började jag nio och hade någon författare som pratade med oss en timme ungefär.. Fast det var faktiskt inte så tråkigt som alla trodde det skulla vara. Haha slutade vid två och strax jag äta, sen hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ikväll blire chill med elin, becca, J och R. (; Ska sova hos Elin också.. om vi ens kommer få någon sömn det vill säga. Haha vi hörs imorgon, eller ja det beror väl på.. hihi shit måste fixa min textstil också så jääävla ful uhhhh. Aja, ha det bra för själv kommer jag ha det bäst. bye sweeties!

Hackare

någon från usa har försökt hackat min facebook, uhm great. Måste ändra mitt lösenord och sånt nu.. Jävla motherfucker. Hahahaha och från usa? Wtf!? -.-

Not so late

hejhopp. Okej tänkte berätta lite om helgen eftersom jag inte har gjort det än.. Men jag sov ju hos rebecca i fredags. Var ute med några, sen på lördag gick vi ut och träffade elin, gabbie, eric och aleks. Hade sååå jävla kul! Dom alla är verkligen glädjespridare =) Man blir så glad att vara med dom. Så jag åkte hem vid halv åtta ungefär. Skoldagarna har väl varit rätt bra, och igår när vi slutade följde becca med mig hem =) Vi hade jättekul! Me och myyyy sister. Hihi gjorde lite secrets, eller nja.. men inget ni får veta! och i helgen har vi planer också, vi två och elin och två till. Blir säkert asnajs, hihi. Nu ska jag svara för rebecca ringer! Pusssar sweeties

i don't feel good

hm, ska försöka sova redan nu.. Fan också har missat halva "Ballar av stål". Mitt jävla favoritprogram.. Fanfanfan. Imorgon är det skola, känns inte alls som det. Säkert nog för att den här dagen har varit hemskt jobbig. Har tagit värktabletter mot huvudet för det gör så jäkla ont. Nej, den här dagen har varit usel. Min älskling är borta :( Ingen som låter om kvällarna nu, hur fan ska jag orka med att inte höra något alls i mitt rum!? Kommer inte ens kunna sova.. Får se om jag ens orkar blogga imorgon, vettefan. This sucks! Aja, hejdå. Hoppas på att jag mår bättre om några dagar, trots att saknaden av henne aldrig kommer försvinna..


Vila i frid min älskade Ronja

Jag har haft dig i 6 år nu. Den enda som jag berättade allt för, den jag grät med i famnen när jag mådde som sämst. Den jag kunde mysa med när jag var trött, den jag blev väckt av på morgonen. Den som alltid hoppade upp i min säng för att bli klappad och omtyckt. Den jag har skrikit åt när jag blivit sur, den jag har gråtit hos när det har varit problem. Efter bara några månder när jag fick dig hade vi problem här hemma. Första gången jag ringde polisen satt jag i mitt rum tillsammans med dig och grät med dig i min famn. Du var den enda som visste allt. Idag lämnade du oss, du betydde otroligt mycket för hela familjen. Även fast du "bara" är en kanin, så älskar jag dig mest! Du vet allt som ingen annan vet, som jag heller inte kommer berätta för någon. Ingen kan förstå hur tomt det känns utan dig. När vi tog bort din bur, alla saker som du haft och lekt med. Det gjorde så jävla ont. Hoppas du mår bäst där uppe nu! Vi alla saknar dig redan så mycket. Vi älskar dig älskling. Vila i frid <3


Let's go!

godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott? Vi låg och kollade på någon film som vi båda somnade i typ mitten av den. Hihi så när vi vaknade har vi sett klart på den, ni vet bring it on. Är typ den enda som aldrig har sett hela den filmen. Haha så nu har jag gjort det! Vet inte riktigt när vi vaknade men inte så sent ialla fall. =) Nu har vi nästan fixat oss klart, och snart ska vi ut och möta upp elin, gabbie, eric och aleks. Vi hittar säkert på något skoj. Senare ikväll tror jag att jag skulle träffa my sweetie.. eller i hope so (a) Nej, nu ska jag ta mig och bli klar. Vi hörs sålänge!

Rebecca sweetheart

hejsaaan! ja rubriken talar väl för sig själv? hihi åkte hit till becca bara två stationer bort.. haha. Men sitter här hos henne nu och ska sova här hos sötnosen =) Vad vi har gjort? ja hm.. haha rasmus, robin, joar, fatima och aida ringde mig så vi drog ut och träffade dom. Var väl ute i tre timmar, kom hem för en halvtimme sen ungefär. Var ute lite och chillade bara, sen gick vi hem till Joar och då kom martin också. Men ah det var kul..haha. Nej nu ska jag vara social och hjälpa henne med sängen. Hihi pusshej :D

sunshine

okej hinner inte skriva så mycket nu. Men dagen har varit jättebra! Nu ska jag börja packa ner saker i väskan, hm vad ska lilla jag göra? Hihi skriver senare när jag är framme! Åka iväg på värsta resan eller bara 2 tunnelbane- stationer bort härifrån? Ja ni får se! Bara en person som vet... Haha puuuussar

-

tonårsfrågor

i brist på annat.... 


- 3 frågor om förhållanden
är du singel? Ja

tror du på kärlek vid första ögonkastet? hm, nja

är du kär just nu?  näe



- 9 frågor om dig själv


fullständigt namn? - Emma Evelina Johansson

när fyller du år? - 27 mars

några piercingar? -  nope bara öronen

vilken årstid är bäst? - sommartider!

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna utvilad, ingen stress och träffa nån man tycker om.

vad tycker du mest om hos dig själv?
- Är rätt öppen av mig, so i like it!

vad är du bra på? - Mer än mycket..

vem älskar du mest på denna jorden - vänner och familj

sover du hellre själv än tillsammans med någon?- nej med någon.


- 12 Frågor om din familj


vem står dig närmast? - Lina

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej

vem är farligast i din familj? - Jag förfan.. *hosthost*

vem är coolast? - Men hallå? J-A-G

har ni något husdjur? - Yes

vem har du mest gemensamt med? - Lina

vem står för underhållningen? - Jag haha..

vem sover du oftast med? - öhm ingen, förutom när jag sover över hos min ena syster.

roligaste kvällen med familjemedlem?
- öhm, nejmen när vi alla var i Spanien..

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Knappt 5 sekunder sen

Hur länge sen var det du träffa din pappa? hm, vet inte några månader nu kanske.


- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Skolan och käkat hos Lina.

har du varit glad idag? - Som fan

har du varit ledsen idag? -  Näe

har du gjort något bra idag? - hm, nej vet inte haha :)

vad ska du göra nu? - Sova

har du gjort något dåligt idag? - Mm

vad har du ätit/druckit idag? - frukost, lunch och middag.

har du duschat idag? - Japp 

är du trött nu? - Aa rätt så

vad händer imon? - skola, och sen kanske träffa en sötis.. :)

 

har du varit i skolan idag? - Men ja


- Annat
Hur mår du just nu? - Bra fast trött

Har du piercat dig? - nej men vill.

Är du hungrig nu? - Nej faktiskt inte haha :)

Vad är klockan nu just nu? - 22.19

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se


- Telefon/ Mobil


Vem ringde dig senast? - Gabbie

 

Vem ringde du senast? - Ingen

Vem sms:a till dig senast? - Sebbe

Vem sms:a du till senast? - Robin

- Musik


Gillar du punk? - nej inte speciellt.

Lyssnar du på musik nu?
Nix

Vilket är ditt favoritband? - Har inget

Vad gillar du för musik? - Allt bra såklart haha.


- Smink & Hår
Har du sminkat dig idag? - Jaoo

Använder du mascara? - Ja 

Använder du wax? - Haha nej

Använder du ögonskugga? - Nix

Använder du kajal? - Kan hända, men sällan

Använder du hårspray? - Nej

Använder du volymspray? - Nope

Andänder du mousse? - nej

Använder du deodorant? - Haha ja

Använder du skinspray? - skin vadå?

Använder du parfym? - Ja
fan
Använder du läppglans/läppstift? - Kan hända

Använder du brunkräm? - Näe

Använder du rouge? - Ibland

Uppsatt hår eller hängande? - Föredrar uppsatt, men har hängande rätt ofta också.

Plattar/lockar du håret varje dag? - Ja plattar

 

Duschar du varje dag? - Japp :)


Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Haha öhm, nej.




- Kärlek

Är du kär just nu? - kanske liite.. (a)

Har du kysst någon idag?
- Nej

Har du ett förhållande? - Nej

Är du romantisk? - Haha nja..

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - hm, både och. Vet inte just nu..

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha som lite, ja

Vem sov du senast bredvid? Lina

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - en kille..

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte huh

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej haha

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Vet inte riktigt, bra klädstil.. haha typ :p


15 april

hejhopp. Ja vad ska man säga? Skola idag som vanligt, var helt slut som vanligt.. men ah. Fan känner mig alltid som värsta tanten här i bloggen eftersom jag alltid verkar vara trött....bläää. Men jaja, slutade vid halv fyra idag och har väl haft bara vanliga lektioner. Fast ah, musik, bild och elevens val också. Gjorde någon konstig lergubbe på bilden som jag målade, skulle blanda olika färger själv och lyckades ju fett BRA?!! Nej sög balle. Så nu är hela den helt fläckig med olika färger hehe. Ska göra lite annat nu, verkar ju vara tråkig men är GLAAAAAD. oj nu skrev en kille något jättekonstigt sms. hmm har ju bara "konstiga" kontakter! åh tjaaaadå


Girls


Glömde skriva att igår efter skolan och samtalet gick elin, jag och becca till gubbis.
Haha var där någon timme och snurrade på en sak. Haha sååå roliga :p Ska vänta
tills becca lägger upp fler bilder på sin blogg, för det är massa och måste ta några. Haha =)
I början var vi mest som bekanta för varandra, nu kan jag inte tänka mig ett liv utan någon av er.
Jag älskar er!


14 april

sorry, bloggar knappt längre. Men äsch, ni vet bloggtorka? Igår hade jag utvecklingssamtal och det gick bra (Y) Okej trodde inte det skulle gå dåligt heller måste bara ta mer ansvar..med allt. Haha men aja, idag har ialla fall inte gjort så mycket. Skolan och så, det enda tråkiga som man gör under dagarna. Men jag svär, mår bäst när jag är där, bara för att de närmaste är helt jävla sjuka och gör en på sånt bra humör exakt varje dag! Tur att man har dessa vänner =) Nu ska jag göra lite annat.. hm nej okej egentligen ingenting men ska fixa lite och trixa med kaninen som vi passar. Haha den är exakt som en hund, springer runt med ett litet gossedjur i munnen och vill att man ska springa och då springer den efter. Vilken härlig sysselsättning! Haha jaja, man har ialla fall inte tråkigt..Nej men snart kommer hans matte hit, så nu ska jag vara snäll och låtsas som jag har lekt med den massor.. I love games! Gud vilken fjant jag känner mig som nu, sååå seriös. Byebye!

Bbra bild! Haha man ser ju hela mig och malin :p


ingen rubrik

hejhej! är hos min syster just nu. Har inte skrivit något i helgen men orkar inte berätta så mycket om vad jag har gjort. Men ah kan säga såhär då lite kort - Har varit med marie, köpt nya tygskor och lite annat, varit med simon och ja det enda "viktiga" typ hehe. Ja det är typ det jag har gjort, träffade honom en stund idag också. :) Men nu ska jag vara social mot mig syster, vi hörs!

Centrum

tjaaaaaa! hehe idag vaknade jag lite över ett(!?) Så fick passa på att skynda mig lite och så eftersom jag skulle träffa Marie. Men ah, jag mötte henne där i Farsta för sov ju där i natt. Men vi åt på vårt ställe *hihi* och jag köpte ett par ljusa jeansleggins. Äntligen hittat några som passar på mig..och jag ser inte kortare ut (y) Kom nyss hem eller för 30 minuter sen och ska bara ta det lugnt. Är rätt trött även fast jag har fått 11 timmars sömn.. Men aja, ska ta något att äta och sen ska jag se om Winta vill ta en sväng ut. Najs väder idag också ju -.-


jeansleggins jag fick med hem, bikbok 199:-

Tralalala

sitter hos Lina just nu, och ska sova här :) Har läst lite bloggar och kollat på bella&tyra showen. Sen har jag inte gjort så mycket annat. Jo juste, har läst några jättegamla bloggar, ja folk som inte bloggar längre eller har nya. Hittade en del bilder på moi och några hihi. En del är minnen, önskar allt vore som det var förut. Verkar som att ju äldre man blir, desto mer börjar man inse vilka som är bra för er. Har tröttnat på dom flesta känns det som, liksom ingen är "äkta" längre. Finns några som jag håller mig nära, försöker bara hålla dom kvar nu. Allt bara flyter iväg. Har aldrig tänkt såhär förut but - life is hard. Något man bara har börjar fattat nu. ÅÅÅhh vill ha tillbaka alla gamla goda tider, alla sköna vänner som man hade jämnt och ständigt runt omkring sig. Spola tillbaka allt, så vore jag mycket lyckligare. Ska färga håret svart, rita massa svarta saker i ansiktet med kajal och vara ensam resten av livet i ett mörkt litet rum. *ironiiiiisk* Men ah, vet inte varför jag skrev det här, men något som känns jobbigt just nu. Bry er eller inte, detta är mest för mig själv. Jag bättrar med tiden. Chao

Tiden då man mådde som bäst.
Gammal bild - Natalie & Jag. <3


Svennebanan

hejsansvejsan. har inte gjort så mycket idag, vet inte om jag kommer göra något heller. Hhahaha är så trött känns det som..mmmmm i like it! Nejmen ska göra något riktigt vettigt just nu, sitter och knapprar på naturgodis. Har älskat och kommer alltid att älska det. Nu har jag sagt (skrivit) allt som jag behöver. Alla måste ju få prata ut ibland, och det har jag gjort nu. Äsch fan måste hitta på något, ska dra ut..med någon rolig. Ska tvinga ut Majsan. Hehe puss på stjärten

don't do nothing

heeello. Öhm igår solade vi tog en 20-minutare och tog bussen hem sen. Kom hem runt halv tio, sen somnade jag vid halv ett. Aja, idag vet jag inte när jag vaknade men har inte planerat något för dagen än. Har egentligen ingen lust att göra något, men jag måste komma ut ändå! Haha hatar att vara här hemma, bara ruttnar. Nej, har ialla fall fixat mig och sminkat mig lite annorlunda eller nej men bara en sak annorlunda typ h3h3. Aja, ska hitta på något nu eller senare! Just nu ska jag bara chilla med stort C. Bye!


Sötisar




haha, så jäkla söta och galen hund :p (jag sitter och skrattar helt för mig själv just nu!?) men snart ska jag ut och möta marie. Medans jag väntar på en sak spanar jag runt på youtube. Haha vilket härligt liv :D Juste, vi har en till kanin här hemma som vi ska passa i 6-7 veckor. Och den sitter och stirrar på mig nu... hihi jättesöt! Undra om min egna kan bli "avundsjuk" nu när alla bara håller på med den här? hmm.. detta börjar kännas som ett djurdagis snart. Haha!

do i look like i sell drugs?

hejhoppsan! okej, igår satt jag vid datan till halv två. Hehe hade så tråkigt eftersom min syster hade somnat :) Sov ju hos henne. Men ah, idag vaknade jag vid elva fixade mig lite och hjälpte henne sedan i tvättstugan. Sen åt vi lite bk-mat. Men gick hit (till mitt andra hem) hehe vid 4. Ikväll hittar jag väl på något, ska jobba på solariumbrännan med marie tror jag. Men jag vill sova borta idag, hmm dötrist här. Haha aja, får se vad jag hittar på! Pussss

Kvällstid

hejsan! Jo, jag och marie åkte till Farsta C, åt på donken vilket vi inte har gjort på 4 månader kom vi och tänka på idag. Yeah! usch gillar inte det där stället, huh bk here we goooo.. jomen ungefär så ligger det till. Hehe köpte också ett gulligt diadem, rosa med en rosett på barnavdelningen at h&m. Liiite barsnlig hihih, but i love it. Nej gud så seriös jag känner mig nu. Men sen gick vi ut och joggade, höhö. Duktiga visst? Aja, drog hem och hämtade lite saker plus tog på mig en jacka som jag inte har haft under hela dagen..bara kofta. Gick hit till min syster som jag är hos just nu. Vi sprang till affären eftersom den skulle stängas om 10 minuter och vi behövde gooooodsaker! Sen såg vi på liter filmer och så :) Men nu ska jag inte blogga mer för idag, ha det bra!


6e april

helllloooo! fan ingen kan gissa vad jag gjorde uppe imorse vid halv åtta? Jag skulle till tandläkaren. Åh så jäkla tidigt under lovet ju, men ah men det var iaf jobbigt att ta sig dit till medis. Först satt jag på tuben som strax blev inställd pga en olycka i Farsta c, och då gick jag till sånna där ersättningsbussar. Men tror ni någon bussjävel kom eller? Nääh fick vänta i 20 minuter typ. Men sen fick man åka med den till gubbis och ta tuben därifrån. Vilket jävla tjat. Men iaf, kom 30 minuter försent till läkaren fast de skulle bara kolla. Såg ju bra ut hehe. Sen kom jag hem vid elva och gick en rätt lång promenad med Sofia. Juste igår var jag med Winta en stund, och sen träffade jag marie och vi gick promenad till trångsund. Men nu måste jag ruuuusa, ska möta marie och sedan till Farsta! Pusshej <3


igår, haha skrattar fan åt dom här 2 bilderna :p


Ny header

yes, tyckte att det behövdes ändras lite! Visst? Har ju ny hårfärg också, haha så nu passar den in här. Men ah, guess what? Jag ska göra nudlar nu, som är från thailand! Dom är hur starka som helst fast dom flesta är jättegoda! Tur att mammas kompis kommer hit ibland och lämnar lite. hihi hoooooot och jag som är lite förkyld, det är ju bra med stark mat då :p

haha ja..

Familjens "thai hylla" höhö


Pissväder

åhfyfan! Har ni sett vädret? blev så jäkla arg när jag vaknade och såg det. Haha aja, dags att ta på sig vinterjackan och grejer igen då. Usch! Jag som gick med en tjocktröja ute igår bara och tilloch med på kvällen vid halv tio, hehe ville ju tro att sommaren började närma sig.. Men aja, idag vaknade jag runt tio och hade planerat att ta en morgonpromenad men sket i det sen. Har ialla fall fixat mig klart nu, och sen ska jag träffa Winta. :) Får se vad vi hittar på, hm.. och lite senare ikväll blire gucci-MUCCIE-prada-prada. Ja, vi alla fattar väl att det är marie jag talar om? Haha aja, byebye


Min älskade syster


fuck off alla jävla bitches! När jag lyssnar på den här låten finns det bara en person som kommer upp i mitt huvud direkt - Winta. Och då väcks massa minnen upp och alla underbara stunder vi har delat tillsammans. Jag måste ordna det här, för i sommar vill jag dela allt med dig. Vill fortsätta med allt trams vi höll på med förut, haha alla sköna saker vi gjorde. Alla människor vi var ute med varje kväll, och under dagarna då vi två gick runt ute och bara luffade runt. Sen på kvällarna kom alla ut och vi alla umgicks i flera timmar! Allt vi gjorde tillsammans, fan vad sköna vi var! Jag saknar dig massor gumman =) Du var min bästavän, och jag kan säga att det är du fortfarande. Även om vi inte ses så ofta längre så är du den som vet mest om mig. Och jag berättar fortfarande allt för dig. Men vi ska ta mig fan återuppleva allt i sommar! Det ska vi, och det har vi lovat varann. I love you so much <3




haha, rösta på sötsaken

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


daaaamn girl

jag och eila gick till Farsta fast köpte inga jeansleggins hihi köpte ett par skor istället som hon också hade köpt fast igår typ. Men dom var gryyymt söta! Somriga också =) Nu ska jag äta, och sen ska vi ut på promenad. Älskar vädret måste jag säga! Loooove


3e april

hello, sitter och sminkar mig just nu. Ska snart dra till Farsta med eila, eller ja när vi blir klara hehe. Får se när det blir då :) Lyssnar på bra musik, yeeei. Juste, igår gick jag en aslång promenad typ. Men det är ju nyttigt! även fast jag hade värsta huvudvärken och senare under kvällen trodde jag seriöst att jag skulle spy. Men mådde mycket bättre när jag fick sova lite och idag mår jag GREAT! Ska leta och se om jag hittar några fina ljusa jeansleggins.. hm undra om jag ens passar i det? Har ju inte ett par enda som är ljusa. Men vi får se. bye!

punkt

"i don't wanna love you in no kind of way."

love it or hate it..

hajhaj! vaknade vid tio, och har sååå jäkla ont i halsen. Great, första dagen på lovet. Yes fett med skönt. Mjo verkligen! Nejmen skitsamma, ska börja fixa mig lite snart. Blir inget med att leta efter en skinnjacka idag, har ingen ork eller lust haha och seg dag känns det som. Men därför måste jag börja ordna mig lite nu och fixa lite saker så jag får någonting gjort ialla fall! Hörs senare


YEEEY

hihi statistiken bara ökar för varje dag som går.. fortsätt så (a) iaf, drog ut med eila och gick en ganska lång promenad. Men det är ju fett bra, och skönt väder också. Men ska chilla nu och se på tv om det ens finns något bra.. hm annars får jag sätta på nån film! Hörs imorn och då får vi se vad jag hittar på för skoj :) Har iaf en sak planerad, och det är att åka ut och leta efter en skinnjacka under dagen. Hoppashoppas jag hittar någon fin som jag passar i.. Aja lite senare ska jag nog träffa eila igen hihi sötisen pussss :D

Slänger in lite bilder nu bara, bye!


höhö jag skrattade på nästan varje bild..såå oseriös ju :d


där vi gick på promenaden.

haha men ah snyggggg

och här har vi Eila! :)<3


Sååå trevligt

äntligen är det lov! yes, and one BIG thing har gått i ras. Men whatever, den planen får hända nån dag under lovet eller om två veckor. Eftersom mamma fortfarande är sur. Hahah jamen nu orkar jag inte bry mig, idag har dagen varit TOPPEN! Har fått höra av en vän att när någon går förbi mig hälsar de alltid eller nja, säger något helknäppt. Så jag gick och tänkte på det hela dagen, och det är fan sant! Så sött, hihi för alla är konstiga. Fick massage på lunchen av nemo? Fast tyvärr var det verkligen inte skönt. Haha och han ska tydligen byta till vår klass efter lovet.. hm men iaf så har jag prövat på 2 språk idag. Franska och italienska, very good! okej det där var engelska men lärde mig faktiskt liiite under 40 minuter. Hihi slutade 20 över ett och nu är jag hemma! Planerna för ikväll är att träffa eila en stund om nån timme ska bara få nåt i magen först hihi, sen lite senare ikväll kanske jag drar ut med några. Men ah, vi hörs senare maybe :D


just nu - såhär ser man ut. Uppsatt hår oxå hihi


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!