I will stop thinking just for a second.

Vet inte vad jag vill egentligen eller vart vi står nånstans just nu. Vad äre för fel jag gör? Ska försöka sova redan nu, damn så trött jag är kan jag säga er. Nås på luren om ni vill något. Godnatt alla fina.

Hooooome

haluu. Haft en bra dag? Det har väl jag haft kan man säga. Eller ja dagen är ju inte precis slut än, haha.. Men kom nyss hem. Bara vanliga tråkiga lektioner som man fattade noll på. Sen fick jag veta mitt resultat från matte provet vi hade förra veckan, kan väl säga såhär..Jag sög hästballe. riiiiiktigt hårt. Men min lärare är ju så snäll som inte tänker ge mig ett IG. Så ja, nu ska jag faktiskt börja skärpa mig. Jag bara måste! J*vla krav.. Aja, ska snart ut och köpa lite saker. Men innan det ska jag nog ta och dammsuga, har redan fått pengar för att göra det. Haha och lite extra mooooney skadar ju inte precis. Vi hööööööörs gott folk! =)


I'm lost without you.


School today..

Yes hallåå där. Idag hade jag skola, men bara sköna lektioner. Eller första timmen hade vi något typ hela skolan skriver, eller åttor och nior. Skrev en uppsats på 4 sidor under 2 timmar och lite mer, mmmmh jag var ju bara FÖR bra. Ja verkligen. Men sen hade vi musik också. Hade läsning och slutade tjugo över två, åkte med Elin, Cassie, Beccie, Jesper och Robin till gubbis. Köpte nåt, och sen hem. Följde med jeppe en bit så kom hem för en stund sen iallafall. Ska snart ut, bara hämta en sak. Men vi hörs väl senare? Jarå det gör vi. åååååhh har så grymt bra planer inför helgen, såååå jäkla taggad!! Hihi pusssssssssss


seriös på HÖG nivå

Allvarligt snack såhär på kvällen..

Ja, i helgen när vi färgade Elins hår fixade vi mitt också. Jag fick bort allt svart tror jag, ja det lilla som var svart iallafall. Sen färgade jag det med en jätteljus brun färg, och positivt att det svarta försvann. Men vad ska jag göra nu för att få det ljusare? Liksom jag vill inte göra avfärgning, det sliter ju oerhört mycket och gör jag det får jag ta smällen om jag tappar allt hår.. Så nej till avfärgning right now. Jag ska väl försöka en gång till att göra det ljusare, men efter det yes i'm done och tänker låta det blekas av sig själv, vi har ju verkligen sommarsol ute nu också? Yeah. Nejmen får väl försöka bleka det massa utomlands, vet ni om att jag kanske drar till ett varmt land under julafton? Hihi.. ;-)

Ahaaa..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Haha yeeees. 
Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte bestämt några precis, bara att leva livet. Vilket jag gjort rejält!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej haha
Dog någon som stod dig nära? Ja men det var nu i år. 
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja.. eller typ 
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inte bara ett, finns flera.
Största misstaget? Att vi bråkade med Cassie och Beccie som blev ganska stort tillslut..
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och godsaker hih! 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaaa
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
Vad önskar du att du gjort mer? Vart mer med en del vänner.. 
Vad önskar du att du gjort mindre? i don't know :o
Hur tillbringar du julen? Med familj och släkt.
Blev du kär i år? Jaa.
Favoritprogram på TV? HAHA jag minns verkligen inte men typ andra avenyn.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Öhm typ pengar?
Något du önskade dig men inte fick? minns inte ens vad jag önskade mig -.-
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Men hjälp.... minns inte ett skit okej?!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, jo men det tror jag faktiskt..
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? schnyyyyggo. Nej jag vet inte normal typ?
Vad fick dig att må bra? Mina vänner!
Vilken kändis var du mest sugen på? MMMMM.. ingen aning :$
Vem saknade du? År 2009? det vet jag inte, men finns väl en person jag saknat flera gånger..
De bästa nya människorna du träffade? Ojojoj, finns massa fina nya människor som man blev vän med!

Stop everything.

Har vart ute i några timmar med dennis, christian, nader, nicola, sammy och feri. Haha men hade fan kul, och dom körde typ afro basket nejmen det var askul att se på.. :p Fast sen började jag frysa, måste börja ha på mig någon jacka typ.. Haha så jag ringde min syster och mötte henne och åkte till farsta. Köpte med mig mat hem, var fett hungrig inte ätit nåt alls. Hihi kom hem för en stund sen, och nu ska jag bara chilla. Borde plugga men tänker fan inte öppna en endaste bok, inte för att jag har något hemma precis då förutom nåt papper.. Haha aja vi hörs.

You never gonna be alone

Hejhopp. Vaknade för någon timme sen, chillipill idag i think. Får se om jag träffar eric och några fler senare maybe. Haha känner att jag inte orkar göra nåt alls idag, hmm.. Men aja annars drar jag väl till krökarängen som vanligt. Så kul när man möter folk här i FS som ba "vart är du nu för tiden, man ser dig aldrig ute här längre" Nooo för jag är ju med dom där töntarna i hökis hela tiden. Haha buuuuh så jobbigt att tvingas vara med min cassie och alla muppar visst cassie? :'(( Haha nejdå i love them vi tröttnar aldrig på varandra även fast jag och cassie har mycket att snaaacka om med våld! ;) Vi fick sjukaste idén igår om att vi skulle slå varann så vi fick en varsin blåtira. Som tur var ändrade vi oss.. HAHA ska börja fixa mig lite nu då, hemma ska jag iallafall inte vara. Pussss


Better off alone?

Massa känslor på en och samma gång. Vettefan hur jag ska ta det.. seriöst, Fuck this shit.


Hos Elin med Cassie

haluuuuuu sweeties! Igårkväll var vi ute ganska länge. Var lite på morris en halv timme bara, sen stängde det och vi lallade runt lite. Senare sprang vi över någon motorväg, jävligt galet. HAHAHAHA men vi kom iallafall till en donken, hade glömt pengar och det hemma hos pääälin så blev inget för mig men de bjöd på lite gött. Idag vaknade jag sent, nejmen elin var redan uppe så. Och nu har vi fixat oss lite grann, Cassie kom också så nu är hon här eller hon har vart det ett tag. Bruden är ju inte normal nånstans, och nu sitter hon och gapar här bredvid mig och ba "ooooh?!" & nu står hon med en tändare och tänder och säger "duuu röker väl inte?" med sitt söta lilla leénde när det är hon som står med den. Haha nu förstår ni nog vad jag pratar om normalitet. Aja, ska väl tagga snart, elins grabb kommer hit så ja. Vi hörs kanske senare! Puss

En låt jag satt på nyss, visar miiiiiiin bästa sida av musiksmak. HAHAHA

Guess what?

Jag ska nog se till att bli.....ljushårig snart! Inte blont, utan ljusbrunt. Ska iallafall försöka göra det ljusare från det mörka jag har just nu. Jag har lite planer med marie alltså hihi. Men det kan säkert bli lite rött, men det får jag tåla. Jämfört med allt mitt hår har klarat av, så tvekar jag inte ett dugg på ännu mer. Haha! Yey, men nu ska jag ultrafixa mig (NOT) så jag kommer ut nångång. C-YA


UUUUUULTRAGAMMAL BILD. HAHA USCH. Men något i den stilen på håret kanske om inte lite ljusare?

Shit

Har vart med dom bästa ikväll. Härligthärligt. Var ute för det mesta med Elin, Beccie, Matilda, Emma, Aida åh ja vi vare ;) sen kom erik och visade lite skillz.. Eller han sög förresten på det. Men dom där mupparna är nog dom bästa som finns. Hahaha nejmen seriöst :) Åkte hem till systerN en stund fast drog hem efter någon timme. Ska bara chilla nu, imorn blire Elin och massa fler. Får se om jag orkar följa med henne och beccie under dagen till Nacka, annars ska jag iallafall träffa dom senare. Sen sova hos elin, och åååh vi har så bra planer på G inför dessa dagar och helger me and my sunshines!! Som sagt, HOOOOOES BEFORE BROOOOES! (y)


VÄRLDENS BÄSTASTE SYSTER.

25 september

Haluuu. Igårkväll åkte jag en stund till Morris, mötte Elin, Beccie och Aida och senare kom Cassie och massa fler :) Var där rätt länge, både ute och inne liksom do our thing.. Haha nejmen ;) Sen stängde det vid halv elva, och då drog vi till Gubbis för att ja jag vet inte varför men en kompis skulle iallafall hem. Stod på något ställe rätt länge, mötte thor jesper och sanne så vi alla stod där bara. Hahaha men kom hem vid tolv och idag har jag haft öppet hus i skolan. Men hade bara 2 lektioner sen vare konsert och min Elin & Miranda spelade dom är ju bara sååååå jävla grymma! Alltså seriöst jag ryyyyser haha så bra. Men drog hem sen, fast mötte några och köpte lite gött. Men nu ska jag inte göra så mycket, ska typ vara ute ikväll och sen hos min syster eftersom jag inte får vara hemma. Nej men alltså min ena syster ska ta hit sina kompisar typ. Så ah, inget mer bloggande idag tror jag. Lovar att bli bättre nästa vecka, och är ledig både måndag och tisdag då. Skulle egentligen sova hos elin idag men kan typ inte.. men ska höra om vi kan göra det någon av dessa andra dagar nu när vi har ledigt. Hihi men vi hörs, puss!


I'm going to the top

Halu :) skrev inget igår men efter skolan åkte jag och Miranda till Farsta. Jag köpte en mjukiskofta som hör till mina mjukisbyxor. Sen köpte jag också en jättemysig halsduk som jag har velat ha riktigt länge men som alltid tagit slut direkt. Men igår fick jag iallafall med mig den sista som fanns haha ;-) Men idag har det vart en bra skoldag faktiskt. Fast jag och Elin gjorde inte speciellt mycket.. Men nu ska jag platta håret, sen möta mina muppar till bästavänner och några fler och dra till Morris en stund. Så vi hörs när vi hörs, puss!

Farsta C

Hejhej. Har bara vart i skolan idag, slutade tio över två. Sen väntade jag kvar med några, och sen åkte jag, Winta, Emma, Tracy och Estela till Farsta. Jag lämnade tillbaka en tröja och hittade en massa fina saker som jag nog ska ta mig och köpa hem.. Hihi men vi var där rätt länge, och sen kom mulki. Åt lite också gött :) Men kom precis hem, och nu ska jag plugga lite. Prov imorgon och på fredag, fast egentligen orkar jag inte ens bry mig. Jag tycker att vi säger att jag redan kan allt. Så ja. Vi hörs! :)

Be strong

Ibland känner jag mig bara så oönskad. Och det är den känslan som gör mig helt svag ibland, när det enda man vill är att bara börja om igen på nytt. Men när man inte kan börja om och vet om det, vad gör man då? När det känns som allt man har påbörjat snart kommer rasa ihop. Jag försöker tänka positivt, men det dåliga i bilden följer ändå med vad jag än gör och hur jag än tänker. Det finns något som skadar mig, något som gör ont och sårar.. Men vad? Jag kan inte sätta pricken över i:et på det.

21 september

Halu, okej jag orkar egentligen inte ens skriva. Bloggtorka.. usch. Men har iallafall bara vart i skolan idag, hade hemkunskap som typ var den enda lite mer "roliga" lektionen idag. Fast vi fick inte göra nåt, hade bara teori. Sen har det väl inte hänt så mycket mer, hade NO och då jobbade jag med Christian och Max. Haha mina särbarn det där :) Skulle ut och hämta mossa och typ 4 blad av olika sorter? Men dom där sprang ju runt överallt och så tappade man bort dom och hittade dom lite här och var. Haha fast sen när vi kom in tyckte vår lärare att vi var konstiga typ, nejmen seriöst jag fattade inte ens vad vi skulle göra med det där.. Hahah det var sjukt pinsamt igår på NO lektionen. Vår lärare visade upp en burk som vi hade lagt i jord utifrån skogen och det var för ett halv år sen ungefär. Sen sa han något om att varför lever växterna så bra fortfarande här i tror ni? Jo för det låg en fet jävla lång mask där i. Och sen kom ju det bästa, någon frågade vilka som hade gjort den där burken. Och jo, det var jag, Elin och Rebecca! Snacka om att jag höll på att dö, hur fan lyckas vi lägga i en mask där i? Haha den har tydligen växt jävligt mycket. Så äckligt. Haha.. aja, ska göra lite annat nu. Kanske dra ut om det inte börjar regna, usch jag hatar verkligen att vara ute i regn medans marie älskar det.. du är inte klok människa hih =)<3


Såhär på kvällskvisten

Ja, ikväll åkte jag en stund till Farsta innan allt svängde. Fast följde bara med min syster som skulle köpa lite saker. Och idag har jag fått mina pengar, som jag dock ska försöka spara lite.. Haha men känner jag mig rätt så kommer jag ju verkligen lyckas. Vet redan en del saker som jag ska köpa upp det mesta för.. ;-) Men just nu ligger jag och tittar på Svenska New york-fruar heter det typ. Haha tycker alla sånna här serier är så jävla roliga, dom är ju bara så korkade en del.. Så det är bra med en serie som gör att det blir för mycket och bara skrattretande. Men vi hörs väl imorgon antar jag, och ska träffa min älskling då också <3 Vi hörs

Ny vecka

Haluu sötisar. Haft en bra måndag? Min har vart helt OK. Bara vanliga tråkiga lektioner, inget speciellt som hände precis. Var iallafall med på idrotten, men ska fan börja vara med nu. Jag ska faktiskt försöka förbättra mig i alla ämnen, men det är så jävla svårt för jag suger riktigt hårt när det gäller en del saker. Haha och jag en sak som är säker är att min skolgång just nu ser inte alls ljus ut nånstans, i alla ämnen har allt bara skitit sig redan nu. Jävla piss.. Hade tilloch med bättre i 7:an. Men ååhh aja, får väl försöka ta tag i allt det där snart. När jag har ork för det haha. Men just nu sitter jag här ensam hemma och lyssnar på musiiiic. Såklart! Men vi hörs later maybe, puss.


-

2 ord 6 bokstäver - VÄX UPP

Jag & Marie

Har vart med min älskade Marie idag. Var lite i Farsta, sen träffade vi Sammy och Nicola. Åkte hit till FS och snackade runt. Haha luffare vi är.. Men vi drog sen, och nu ska jag bara ta det lugnt. Vet inte varför men är inte på något topp humör just nu. Skit också. Bäst att jag inte skriver mer då, ska inte ta ut det på er sötisar. Hörs!

Mobilbloggar

Ligger här i sängen just nu. Ganska trött, men jag har sovit i tolv hela timmar. Känner mig fan duktig, så blir nog piggare om dagen! Vad har ni för planer idag då? Vissa kanske bara tar det lugnt idag hemma och tar hand om sig själv? :) Jag ska iallafall träffa Marie. Åker nog till Farsta som vanligt eller nåt. Haha vi får se, men nu ska jag ta mig härifrån sängen och göra lite nytta. Vi hörs senare! Puss

Bara en fråga..


Vad tycker ni? Blond eller brunett?


Kväll

Hejsanshnoppsan. Har bara vart med Sofia idag, härligt. Har inte träffat henne på rätt länge så :) Men vi åkte till Farsta, köpte med mig lite saker hem + present till beccie. Men ska köpa mer i veckan, hittade inte speciellt mycket som jag tycker är HON. Hihih för hon fyllde år igår, en utav mina nötter (a) Firar henne lite extra mer nästa helg, det ska jag se till hörru ;) Men aja, har inte så mycket mer att berätta. Hoppas ni haft en bra kväll, åhfan att det ska regna hela tiden. Man vill ju bara krypa ner i ett varmt täcke och aldrig behöva gå ut igen i detta väder.. Nej usch jag sitter här med en ljusrosa tjocktröja, rosa mjukis och ett par extremt tjocka strumpor som jag har tagit av mamma. Så varma! Haha jaja, skriver kanske mer senare! Puss


Leggins med nitar H&M, Tröja med puffarmar H&M


And facelook for today.

Godmorgon.

Åh, jag är trött som fan. Blev väckt vid 4 inatt pga att en liten dam kom hem då och var rätt så full.. Haha kommer in i mitt rum och låter. Så jag gick upp och hjälpte henne lite. Sen kunde jag ju inte somna om på ett bra tag. Så ja just nu är jag bara så trött, men ingen idé att jag försöker sova vidare kan lika gärna börja fixa mig lite. Ska möta Sofia senare, så hej så länge!

Cooler than me



Gosh.. haha är på värsta braigahumöret ;) Oh har typ bara suttit och lyssnat på bra låtar, snacka om att
jag vill dra ut nu och bara kööööra på med det vi är bäst på med tjejerna. Haha! Får hoppas hela denna vecka går snabbt, för nästa helg, ja pangpong then i'm gonna make good things! Let it go fast, dör av tristhet här! Och med detta säger jag Godnatt för dagen. Pussilull sunshines


HHAHA! Världens gladaste emma senast..en bra kväll!


Crazy shit

Hej mina söta läsare! Ja, tänk för att jag vet att ni faktiskt är söta.. det är ju trotsallt min blogg ni läser så? Haha nej driver. Har inte gjort so much ikväll, chillipill. Är hur trött som helst, ville dra ut men nöten Sofia skulle se på idol. Haha och imorgon vill hon typ äta på donken, jag som kör diet. Höhöhöhöh eller inte. Men jo ska fan börja göra det. Efter imorgon då.. Haha sitter och snackar med min tuttifnutti vid namn Cassie på MSN just nu. Gissa vad vi snackar om? Rätt svar får en länkning. Och tro mig, vi är så fjantiga men det gillas! :') Ska fortsätta skriva med denna härliga typ, hör av er om ni vill något. C-YA!


SHIT I BRALLAN VILKEN FIIIIIIIN ORANGEGULBLOND HÅRFÄRG JAG HADE FÖRUT! GRR PÅ DEN..

On my way

I'm on my way home. Köpt lite stuff, och går just nu på någon motorväg. Värsta ambulansen här ju som låter som fan och ett stort höflak som luktar ruttet. Skriver mer om dagen när jag är hemma. Blir nog bara chill ikväll tror jag, så vi hörs!

Me and my biggest love.

Haluuu. Kvällen har jag spenderat på Morris tillsammans med Elin, Beccie och Aida. Härliga typer det där! Åkte till hökis runt halv sju typ. Och kom hem för en stund sen. Men var där rätt länge och bara chillade galet. Körde Wii, första gången jag gjorde det.. Haha och körde biljard, snacka om att vi är stora kungar på det där. Höhö.. Men orkar inte skriva så mycket mer, ligger här i sängen och är riktigt trött. Ska bli skönt att få sova, och snart äre helg. Ännu skönare. Aja, ska fortsätta snacka med världens sötaste älskling nu. Godnatt! :)<3

Mobilbloggar is the new "it"

Haha mjo stämmer ju verkligen men jag gör det hela tiden så. Haha jo men idag hade vi loppet, fast det gick faktiskt rätt bra. Jag, Elin och Jennie klarade det på någon timme. Fick iallafall inte IG. Skönt det, räcker med sånt bullshit för mig..haha så nu är det väl dags för mig att börja vara med på idrotten för att klara resten av betyget, och försöka se det som något positivt för kroppen. Urk. Aja, är helt slut känns det som. Ligger här i sängen och tittar på tv bara. Ska kanske till Morris senare om jag orkar.. Tror inte det. Men vi får se om jag inte dör av tristhet här hemma och om brudarna ska dit. Aja, hörs later! Kisses

The reason

Faktiskt en sjukt bra låt vi sjunger på musiken! GILLAGILLAGILLA =)


Min & Elins humor ♥

Något vi satt och skrattade åt sjukt länge på engelska lektionen
när vi läste en text i boken & en mening var..
"Deep breath, over, under, push, roll and out."
Hahahaha fyfan vad snuskiga tankar vi får ibland, men bara sååååå härliga! :')


15 september

Halu. Idag drog jag till skolan, fast det regnade ju som fan imorse. Och vi hade skolfoto, snacka om att man kände sig finfin när man vart ute i värsta vädret. Usch! Aja, har bara haft en vanlig skoldag. Inget speciellt hände precis. Har iallafall pluggat lite i engelska boken ikväll som man tydligen ska göra till imorgon. Och jag ligger nog bara såååå efter i matten, eller tror det iallafall ååhh. Och jävla svenskatest som gick åt *pip*. Har ju alltid vart bra i svenskan, måste vara fel på läraren börjar jag tro. Men jaja, nog om skolan. Allt bara skiter sig ändå. Haha :) Imorgon är det iallafall hökarängsloppet, ska försöka vara lite duktig och ta det seriöst. Juste, igårkväll bakade jag bröd och gjorde det idag också. Haha har liksom fastnat för det där brödet, sååå sjukt gott. Blir nog mästare snart tror jag (a) Men ska göra lite annat nu, se på Skånefruar som börjar 21.00 och Kungarna av tylösand kl. 22.00! Haha mitt program det dära, HÖHÖ vi hörs puss


Världens bästa <3


I will never say goodbye

Du betyder mer än vad du nog tror. Du har blivit en stor del, eller vad ska jag säga, du har alltid varit en viktig del i mitt liv och alltid vart den biten som ger mig annat att tänka på. Sen några år tillbaka när jag träffade dig för förstå gången har det vart så. Samma visa hela tiden, men jag mår bra av det och av kärleken du får mig att känna. Du är inte bara nån i mängden, jag ser inte någon annan än dig. Du måste förstå mig. Du bara måste. Jag kan inte förklara med ord, men för mig har du blivit allt jag kan tänka mig att behöva för att känna lycka. Det bara är så här och även fast jag känner mig så jävla hemsk ibland och så ledsen för en del saker, så ska du veta att jag är glad över att du finns även om jag inte visat det så bra. Men tack, för att du får mig att känna det jag gör idag, trots att en del ändå inte är så bra än..

Rebecca Stella - Swag in a bag


Rihanna - Only girl


Sjukling

Fast är på bättringsvägen! Har ju hostat massor och haft halsont.. Vaknade imorse med att det bara sved i hela mig och hade sjukt ont i halsen. Har bara vart hemma och tagit det lugnt, inte ens pluggat vilket jag borde ha gjort. Men ska göra det snart tror jag. Är ensam hemma så det är rätt tråkigt här, lyssnar lite på några låtar iallafall. Har sagt åt min ena syster att köpa jäst och någon brödkrydda typ, för lite senare ska jag göra bröd. Haha något vi gjorde på hemkunskapen förra veckan, men är fett sugen på det.. :) Aja, har inte så mycket mer att skriva. Ska nog ta och göra mig ännu en till kopp te, jag som annars aldrig dricker te för tycker inte det är speciellt gott. Har honung också, men det är ju bara såååå äckligt. Men nu känner jag mig tvungen för det är bra för halsen och förkylning, och jag måste bara må megabra tills imorgon! För då ska jag ta mig fan till skolan, så sjukt tråkig här hemma..+ skolfotot som jag bara måste vara med på. Haha aja, hörs sen kanske!


Påväg hem när jag hade firat Elin i helgen =)

Lista, tagen av beccie & cassie


KÄRLEK:
Är du kär just nu? -Ja
Har du någon kille just nu?- Ja
Har du dumpat någon? - ja.
Har någon dumpat dig?- ja.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - hm, ja det har jag nog. Huh
Vem kramade du senast? - Miranda igår
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Haha fan heller.

SKOLA
Är du duktig i skolan? - Ne inte så värst kanske, men försöker bättre mig.. 
Har du bra betyg/Omdöme? - Helt ok.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Nja sådär, fast aldrig alla rätt typ. 
Sköter du dig i skolan?- Mår jag bra gör jag det, mår jag dålig gör jag knappt något.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Haha men ja.
Haft mobilen på lektionstid? - Ja typ alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Haha näe

 FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 5 st
 
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar?- Ja med mamma.
-
Trivs hemma?- Oftast, händer väl att jag hatar allt & alla ibland..Men men.
-
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej inte rymt direkt.
 
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Haha nej, min mamma har lärt sig att jag ändå inte lyssnar.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Haha ja.
Du älskar din familj oavsett vad som händer?- Ja det gör jag nog trotsallt

VÄNNER
Du har vänner? Ohja
Du brukar vara med?  Massa olika =)
-
Vem/vilka var du med sist? Elin och Miranda 
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja fan!
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja självklart!?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja haha
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Jo men verkligen..
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja, fast det är bäst såhär.

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - Haha äsch, det väljer man väl själv. Jag bryr mig inte så speciellt
Vill du bli kriminell - ÅÅÅÅÅÅH JA pleeeease :((
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Haha massor.. 
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Såklart jag skulle 
 
Har du suttit i fängelse? - Ja i 14 år, kom ut för två timmar sen.
Vill du hamna i fängelst? - Haha jo självklart
Har du gjort nåt kriminellt? - Nja kan man väl säga. (a)
Har du blivit tagen av polisen/vakter? - Haha näe

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja
 
När grät du senast? - Inte precis gråtit floder, men för någon dag sen.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Nja..
Du har slagit ner någon? - inte slagit rejält precis, men nja typ för länge sen :p
Du har blivit nedslagen? - Näe inte nedslagen direkt haha..
Du har skadat någon med flit? - Om jag har (a)
Har du någon gång viljat döda någon? - Haha ah
Vem du bråka med senast - Haha vet inte -.-
Har du blivit våldtagen ? - Öhh hjälp, men nej ;o


<3




Haha vilken härlig bild på oss! :')
du ska veta att vi kommer fixa det här, vi bara ska få det som förut. Gamla goda tider..
Men lita på mig Marie, och tveka absolut aaaaaaldrig på om du behöver prata, för du är ändå 
den som vet allt om mig, den jag litat på i flera år och den jag har sjukt mycket minnen med.
Att sabba en sådan bra vänskap vi har, trots alla gånger folk har dragit isär oss så vi slutat umgås,
är vi ändå starkast tillsammans. När vi inte har träffats på länge känner jag saknaden och oftast blir
jag bara så arg, för jag vet ju att jag behöver dig och jag vet att båda har sårat.
But I need you, oavsett hur det ligger till.
Jag älskar dig vännen <3


Mobilbloggar

Tjaba. Orkade inte logga in på datan och det så skriver från mobilen istället. Det kostar ändå inte för mig :) Amen har bara haft vanlig skoldag idag. Idrott var väl nåt speciellt, åh fan vi har det där hökarängsloppet på torsdag. Plåga mig hårt och långsamt någon..? Aja, bara att bita ihop antar jag. Hoppas det inte spöregnar då som förra året! Men idag var jag inte med på idrotten, eller hade inga kläder fast gick en liten promenad med några ändå. Men är så himla förkyld och hostar hela tiden, tror inte ens det är bra att jag går till skolan för jag kommer säkert bara smitta ner massa andra.. Nej men funderar på att vara hemma imorgon, vila ut och bli frisk så jag kan ta skolfoto på onsdag och få bra tid på torsdag. Wish me luck säger jag bara. Jaja, hörs senare ska fortsätta titta på tv nu och kanske plugga lite. Pussilull


Hittade en bild från i vintras.

12 september


Halu där! Igår vid 4 åkte jag till hökis och sedan firade vi Elin! Hade suuuuuperkul och dom är verkligen världens bästa och vår humor, gaaaah tror jag dör när jag är med er :') Men ah, nu har vi ännu en till fjortis bland oss, Elin.. Haha ;) Kom hem runt nio typ, och idag vaknade jag runt halv elva. Sen mötte jag Marie och vi var lite i Farsta. Jag köpte mig ett par byxor, men vettefan om jag ska byta färgen till svart.... Hm har värsta beslutångesten nu ju! Men jag kanske behåller dom jag har nu.....Eller inte. Men äsch kan lika gärna göra det och kanske köpa ett par svarta också? Aja. Vi mötte också upp Viktoria, maries & hennes systers kompis :) Så bjöd hon oss på fika! Gott med chokladbollar, visst marie? Vi åt iallafall inte bara en idag..Haha ;) Men orkar inte skriva mer nu, ska ta och locka löshåret tills imorgon. I like it! Ska nog börja ha så mycket oftare. Puss på er, och puss till min älskling för jag saknar dig, har inte ens hunnit träffat dig något under helgen ju, och det suger ju rejält buuuh.. :')<3


Videoinlägg


/Gratta Elin på hennes blogg http://eellieehs.blogg.se <3


Jag nös nyss


Ja, vilken bra rubrik. Men iallafall, hejhopp! Haft en bra skolvecka? Haha kan börja med att säga att jag har nog aldrig känt mig så trött på en fredag, efter alla dessa knasiga skoldagar. Urk! Men aja, har bara haft vanliga tråkiga lektioner idag. Och hade glömt göra bildläxan, men vafan det var ändå bara 3 st som hade gjort den så.. Haha och jag var faktiskt med på idrotten, men hur kul var det? Alltså jag är tvungen att säga till dom killarna i min klass att jag är bollrädd. Varför? Jo för annars skulle dom ju skrika ihjäl sig om hur många bollar jag kunde ha tagit. Hahaha hoppas ingen av dom läser det här, hm.. Men äsch vafan, jag är hur jävla bra som helst. Finns nog ingen som är så bra som mig på allting. Slutade vid tjugo över 4, åkte hem med Miranda och Christian. Snacka om att jag höll på att dö av garv när vi satt på tuben.. För det är en gubbe som några kallar för "Hassan killen" typ och han kan verkligen exakt aaaaaallt. Alltså om alla årtal, exakta datum när den, den och den dog, när det och det där hände asså allt. Haha och jag kunde bara inte hålla mig för skratt, så när alla hade gått av i FS brast jag ut som faaaaaan. Jävlar vad jag fick ont i magen, tårarna ville bara ösa på. Haha helt jäkla skum! På tal om tårar.. jag började nästan gråta idag, det bara brändes inom mig när en utav mina bästa vänner började göra det i skolan.. Knas, jag klarar inte av att se folk gråta, det är nog min största svaghet. För jag börjar göra det så himla lätt då jag också. Men bästis, du vet att jag finns här. Alltid. Har öppna armar för dig och allt du vill fråga om prata om. I alla lägen, kom ihåg det <3 Och en bra sak med dagen, eller om imorgon är att min Elin fyller fjortis! Så vi ska åka dit och fira henne massor hihi :D<33333


You are the best thing


Hello! idag var jag i skolan ett tag, började vid tjugo över nio fast drog hem tidigt ändå. Hade ont i huvudet så orkar inte vara kvar eftersom jag bara blir så tjurig då.. Hah men sen var jag hemma lite, färgade håret på mig själv. Orkade inte vänta tills helgen då Elin skulle hjälpa mig, men det blev rätt bra faktiskt. Och aa, nu har jag typ svart hår. Men jag gillar det, liksom huvudsaken! =) Och imorgon ska jag träffa Marie lite senare! Gått några dagar sen vi sågs sist så tycker det är dags nu! Vet egentligen inte varför jag sitter här vid datan just nu, när jag egentligen borde plugga matte.. Men äsch. Juste väntar på att Becci ska logga in och skicka bilder, såå vi hörs imorgon! Kul att jag fått lite mer kommentarer än vad jag hade för några månader, haha i love it (y)

Just nu


7e september


Tjatja. Bara vanlig skoldag idag, tråååååk. Fast hade hemkunskap sista timmen, skönt det och vi gjorde bröd så rätt chill. Slutade vid 4, har egentligen inget mer att säga just nu. Har jag något roligare för mig återkommer jag, men äsch vafan. Ska be brudarna skicka bilder från helgen nu om nötarna ens är inne, men det är jag säker på dom g33333kar ju msn. Haha aja, C-YA

Hair


Har köpt hårfärg idag, glömde säga det. And guess what? Jo färgen är typ jääättemörk. Men det gillas! Ska färga det på onsdag och då ska Elin hjälpa till. Båda slutar tidigt då därför.. Iband är jag bara så konstig, ena månaden vill jag ha blont och blonderar det runt 3 gånger om inte mer? Men har ju aldrig lyckats få den färgen jag tänker mig liksom.. Och andra månaden vill jag ha jäääättemörkt, medans nästa månad ljusbrunt med ljusa slingor i? Jag kan inte bestämma mig. Men jag säger det såhär, helt öppen framför er. Detta blir sista gången jag färgar det, iallafall det här året ut. Annars får väl någon komma och raka av mig allt hår så jag slipper problemen.. Haha ;o


Ljusbrunt

Typ lite mörkbrunt

Svart/brunt


Nästan svart typ, effekten ändrad lite så det ser svartare ut.

Brunt

Haha första gången ljusare i 6:an.. Halva håret ljust underhåret brunt..

Typ jätteljust brunt med lite blont i.

Mörkbrunt typ.

Blont andra gången i 7an..


Ja har nog lite mer bilder för har ju haft nästan samma färg flera gånger.. Jävlar vad slitet mitt hår måste vara :o

Om dagarna jag inte berättat om!


Haluuuuuu. Okej, i lördags träffade jag Elin, Beccie och Cassie. Vi hade en hel del för oss, men jag skriver inte ut allt i bloggen, ni orkar väl inte läsa detaljer? H3h3.. ;) Men vi hade iallafall jättekul, åkte runt lite och kom hem som världens mest slutkörda människor. Så vi somnade direkt när vi kom hem igen. Gosh.. vaknade rätt tidigt på söndagsmorgon och då följde jag med Cassie och ut med henne hund Milton, haha så liten! Sen åt vi något jäkligt onyttigt till frukost, kladdkaka men det behövdes kan jag säga er.. Höhö. Nejmen kom hem någon gång efter ett och då var jag jättetrött. Gick en stund till min syster men somnade i hennes soffa. Sen gick jag hem igen, och typ kvart över 7 mötte jag Robert. Var ute en stund, jäkligt mysigt =) Fast alla myggor var ju på oss hela tiden..Haha. Men jag blev mycket piggare när jag var med honom, innan trodde jag seriöst att mitt huvud skulle sprängas pga all värk men sen försvann det..Hihi aja, får se om jag drar ut en sväng senare men just nu ska jag bara chilla och kanske plugga lite. Hare göööött!

I have found my real love


Shalalalal läsare! Idag har jag bara vart i skolan, vanliga ämnen så inte speciellt rolig dag, hade idrott och jerry var snäll som sa att jag inte behövde springa, jo jag hade glömt mina skor så ah inte lätt att springa i ballerina skor. Och SO provet gick väl helt okej, eller faktiskt mycket bättre än vad jag hade trott. Men vi får se när jag får resultatet! Huh..men elin och miranda är ju helt crazy in the head, nejmen seriöst ibland undrar man om elin går på nåt.. Haha nej jag skoja! :) Sen vid halv 5 åkte jag in till stan med familjen och åt på någon thairestaurang. En del funkade väl att äta, men det var så jävla starkt så jag höll mig till vanligt vitt bröd bara.. Haha. Sen kom jag hem vid åtta, och vid halv nio gick jag ut och mötte min älskling.. min älskade Robert! <3 Och pricken var också me, hans söta hund så vi gick runt lite överallt. Men det var myyyyys, haha vi är ju så roliga också :') Han är verkligen den bästa killen jag någonsin träffat.. Finns nog ingen som är som han. Du är underbar och det vet du, du gör mig bara så lycklig <3


Fina våfflor jag och Elin gjorde förra helgen! Haha..och ska sova hos henne imorgon igen yeey (:

2 september


AAAAAALOHA! Har bara vart i skolan today, fast när vi hade slutat stannade jag kvar med Elin, beccie och Cassie kanske mer än en timme var det iallafall. Hahaha men vi är sååå noobs av oss :') Och vi snackade med jesper sjuuukt länge, men ahaaaa vi har våra planer. Nej driver, gosh vad mycket jag skojar nanana. Fast jag har börjat retat honom fast på ett bra sätt, eller vi och det är nog bara vi 4 som fattar. Sprang fram och sa varje gång jag såg honom "You can puke in my hand if you want to!!" Hahahah jag skrattar tilloch med utav det själv men ah ni kanske fattar why :') Sen kom jag hem för någon timme sen, några jobbiga snubbar på tuben som satt och vinkade, blinkade och sånt till mig. Öh? Som tur var kom christian så jag sa åt honom att stanna med mig och det gjorde han. Haha men jag hatar jobbiga killar som ska hålla på när man inte ens känner dom, usch. Aja, skriver mer senare för nu ska jag faktiskt plugga lite! Har SO prov imorgon.. Wish me luck babes!



Haha två gamla bilder från lovet, jag den "blonda"..
Ser ni att jag typ har ena foten uppe i luften på båda bilderna? Hah..


BEEEESÖK REKORD IDAG, YEAH

Keep reading =)

Love.



I can just see us together


Haluuuuuu! Har vart i skolan idag, eller alltså vi hade åttornasdag. Och fyfan vad tråkigt det var måste jag säga, uuuäääk. Vi åkte till bagis, och sen gick vi flera miljontals kilometer. Nejmen jag har ont i hela fötterna och hörde att det var runt 10 km om inte mer. Jävla fittsak. Och det var så jävla onödigt, för när vi väl var framme var vi där kanske en timme bara och åt och det var fan på något konstigt golfställe? Sen var det dags att åka hem igen, assåå ååååh! Nej fan sånt där skit gör jag aldrig om, haha. Hade inte ens gått om jag hade vetat vad vi skulle göra -.- Och det var typ 7 st bara från min klass, yey jättekul. Tur att Elin, Beccie och Cassie underhöll en hela tiden! Haha my sweeties :) Åh vi har våra plans på G som vanligt, nejmen driver blir lite chillipill i helgen bara. Aja, hörs senare för nu är jag bara trött! Bye


JAG SKA NOG FÄRGA HÅRET MÖÖÖÖRKARE SNART IGEN ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!