30 december

Ojdå, har inte bloggat på ett tag. Men aja, det får ni faktiskt försöka stå ut med =) Har inte gjort så mycket under dagarna förutom vart med Rasmus. Haha minns inte riktigt vad vi har gjort, vart hemma hos honom för det mesta. Lite i Farsta också kanske.. Aja. Har iallafall spelat massa xbox kinect! Sååååååå kul, även fast Rasmus vinner över mig på typ alla saker man kan göra där. Imorgon ska han iallafall vara här och sova här, nyårskyssen ♥ Hoppas på ett jättetrevlig och mysig kväll. Men det kommer det säkert bli! Hoppas ni också får det väldigt bra och en bra start på det nya året ♥


MUSIC

Fråga mig inte...... Fick bara denna låten i skallen. H3h


26 december

Haalloooo! Oj vad jag har glömt att blogga. Haha, kan ju säga God Jul till er i efterskott! Och hoppas ni hade en riktig mysig julafton. Det hade jag! Fick faktiskt det jag önskat mig så det var ju roligt. Igår åkte jag till Rasmus och var med honom hela kvällen. Vi drog ut en stund också med några, men det var så kallt så jag åkte hem efter ett tag. Idag har jag vart i Farsta med Elin och Beccie. Det var ju fan helt jävla proppat idag, så fanns inte många butiker man orkade ta sig in i. Fick iallafall med mig en BH och ögonbrynspenna. Men inga skor inte som jag hade tänkt köpa, åh känns som jag inte kommer hitta några fina.. Brrrrm. Får väl gå runt sen när snön kommer i converse, jättevarmt aaaaaah. Aja, ska äta nu och sen rulla till älsklingen. Känner mig irriterad nu för ingenting, min period eller? Haha skönt att åka till honom och bara få glädje av den där lillskiten ♥ Juste har färgat håret också, rööööött. Lalalala jättefint faktiskt. Hörs!


Gammal bild ♥ hade precis rakat av halva huvudet.


WEHEARTIT



1 år sedan jag skrev detta..

I can't say "I'm Sorry"

Ja haluuu, inte skrivit något idag men whatever. Skriver lite nu, har haft vanlig skoldag. Lite tråkig sådär, det enda som var lite kul var mattelektionen som vi hade med en annan klass. Hihi fick verkligen mycket gjort, aaaa. Men skönt med lov imorgon! Fan vad jag måste vila ut nu......jag som pluggar så mycket hela tiden! :D Höhö jag tar ju död på mina sista hjärnceller som jag har kvar. Näe, slutade tidigare och drog till systerN en stund, men nu är jag hemma och ska väl försöka sova om nån timme. Hare gött! Jag är fett trött.. Behöver min skönhetssömn, speciellt om jag ska orka lyssna på julspelet imorn..Hihi!


Ha-ha smexxii.

2010-12-20 21:18:08


20 december

Har haft en jätteskön dag! Tränat till julspelet hela dagen. Slutade vid ett redan =) Och imorgon börjar jag halv 12, det kan inte bli bättre! Fast slutar vid åtta på kvällen, för vi ska spela upp i kyrkan för allmännheten typ. Och på torsdag på avslutningen, men det blir mysigt. Efter skolan gick jag bara hem till Rasmus, var hos honom tidigare idag också under min rast. Men hade liksom rast från kvart över tio typ till kvart i tolv. Haha vi har kollat igenom hela min blogg idag, alltså från år 2009! Han verkade få sig ett gott skratt iallafall, tur det.. Sen resten av dagen har vi bara kollat på "Iron man", fast jag somnade såklart. Har vart jättetrött dom senaste dagarna. Men aja, blev väckt av att Snobben skällde när posten kom. Haha sen kom sammi också, och han stannade kvar ett tag. Sen har jag inte gjort så mycket mer. 

Vill ni veta en annan sak? Ska färga håret på fredag har jag tänkt, har tröttnat på detta..
Men mer om vilken färg får ni väl reda/se på fredag! Dags såhär till den röda mysiga varma julafton tycker jag..


19 december

Haliuuu. Sov hos Rasmus ju, fast vi gjorde inte så mycket så jag hade lagt mig i sängen tidigt och beredd på att sova. Men icke, haha vi skulle ut med hans hund vid tolv. Söta snobben! :D Hans syrra och hennes kille var också med, vi gick till ett dagis och lekte med snöbollar som han skulle jaga. Haha aja, sen gick vi en bit till. Kom hem blöta och frusna.. Spelade kort. Vi somnade vid tre. Eller ah vi sa godnatt typ 12 gånger, men vi är lite som vi är.. Man märkte verkligen att bebo var trött haha helt flamsig =) Fast kände att vi inte kunde somna så vi satte oss och spelade kort igen. Mysigt.

Är just nu hos min syster, sov här inatt. Åt precis upp min frukost så ska nog hoppa in i duschen nu. Om det är något jag verkligen älskar att göra så är det att duscha, så varmt!!! ♥

Vi hörs kanske senare ikväll! Måste fixa mig nu så jag kommer iväg till skolan nångång..


We just wanna make the world dance.


Tjaaaaaa. Har inte gjort så mycket än såhär på dagen liksom, bara vart i Farsta och köpt det sista till Rasmus. Sitter just nu och lyssnar på musiiiiiic. Funtar på att börja sminka mig snart kanske? Aa. Inte långt kvar nu till julafton, bara en vecka! Det firas med familjen och släkten =) Mysigt värre! Ska äta om två timmar typ, och sedan bär det av till nöten. Hm ska kanske packa ner lite saker i väskan redan nu så jag har det gjort iallafall. Vet nästan hur denna kväll kommer se ut, vi kommer sitta och spela i hundra timmar och nog se på någon film. Haha, skriver mer senare kanske ♥


oooooooj! Här snackar vi gammal bild! Där försökte jag också bli blond, haha.. Dröjde inte länge tills jag
färgade till brunt igen, eller tilloch med svart. Jag minns inte riktigt :')


Fina vinglande minnen..


Väldigt gamla bilder nurå, för kanske ett halvår sedan..! Klart man saknar det ibland alltså haha gott skratt!











Friday


Haaallo! Har nyss färgat håret ljusare, fast det blev ingen skillnad och jag orkar inte meeeeeeeeer. Åh jag orkar inte vara här hemma just nu heller för den delen jag är bara så sur. På allt. Förutom bebo. Haha.. Ska fan i mig bli blond på något sätt, oavsett om jag är tvungen att slösa alla julklappspengar hos frisören. Roligt värre, nu blev jag ju bara på ännu sämre humör. Aja nog snackat om mitt überslitna, fula, tragiska hår. Har bara vart i skolan idag och fått reda på några betyg, ser faktiskt helt OK ut för denna termin tycker jag. Vad jag vet just nu så har jag bara IG i tre ämnen. Bra förbättring från förra terminen då jag hade runt 5 om jag minns rätt.. Men har skärpt mig så mycket enlig dom flesta lärarna. ;) Hihi och på måndag ska jag börja träna till julspelet med alla andra nior. Söt chey. Imorgon ska jag vandra till Rasmus, och på kvällen blir det att sova där också =) Hörs!


gammal på en engelska lektion, hade nyligen gjort sidecut där fast det ser man ju knappt på bilden. Haha..


Länk

Klicka!! --> http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-16.html?_tmp=27decab2eecce00a9bd86e0c0db794352564ff4a 

Denna brud har en julklappskalender och varje dag kan man tävla om olika saker såhär dags inför julen liksom! I just denna tävling kan man vinna smycken, klicka på länken där du kommer direkt till dagens lucka och var med du också! ;)

11 december

♥ Har vart med Rasmus hela helgen. Haft det skitbra som alltid! :D I fredags tog vi det bara lugnt, och igår fick vi skjuts till heron city och kollade på "Real Steel". Den var faktiskt grym! Var först liiite osäker på om det skulle vara något jag gillade, men den imponerades. Haha, och idag har vi för det mesta bara legat och degat hemma hos honom. Såg på en av våra favoritfilmer "Final destination" fast 5an. Men den var icke så bra som vi hade hoppats på, så skvätte en tår för det och fortsatte spela istället. Kom hem för en halv timme sen, ska strax kolla ifall det är någon Jersey Shore idag, annars går jag och lägger mig sur. Haha vi hörs när vi hörs!




halvgamla..sött uttryck grabben gör på sista bilden haha ♥


Rubriklös

Haaaaalu. Har inte så mycket om att berätta om dom dagar som gått, Rasmus sov här hos mig i helgen och aa sen har vi väl inte gjort så mycket mer. Har vart i skolan idag. Fast gick tidigare och släpade med mig Sewas också. Åkte till liljeholmen med buss som tog över en timme.. Inte kul. Så gick vi till Praktiska gymnasiet som jag har funtat lite på. Men efter att ha vart där, ja då insåg jag att det är ingenting för mig. Och dom hade inte barn och fritid, vilket som inte framgår i en tidning som vi har fått. Ni vet den här gymnasieguiden, så tyckte det var rätt dåligt att det inte stod något om att barn och fritid bara finns på den som ligger i botkyrka. Aja, whatever. Får väl fortsätta med mitt sökande, kanske går på öppet hus nu på torsdag på Plusgymnasiet. Och Jensen Västra på lördag. Fullt upp denna vecka alltså.. Aja, åt nyligen och väntar på att Rasmus ska komma hem så jag kan åka till honom. Den lillskiten är och köper en ny tv, ooooouh. ;)


7eleven på praoen förut..........


-

Den som hittar sorgen bakom ditt leende
Ord bakom din tystnad och kärlek bakom din ilska,
är den person som kan hålla dig för evigt. ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!