Adele - Someone like you


En helt underbar artist med sjukt fina låtar..o Rööööösten ♥♥♥


27 november

Haaaalloooo. Sov hos bebo igår. Vi satt typ för det mesta och spelade under kvällen. Han satt vid datan och spelade något spel som han blivit besatt av.. och jag satt vid xbox och spelade Bejeweled! Okej, kan väl erkänna att det också är beroende framkallande för mig.. Worms också! Men jag gick och la mig vid halv tolv redan, och han fick sitta uppe och spela. Haha vet att han tycker att jag är tråkig som går och lägger mig så tidigt :D Men ah, sen vaknade vi runt elva. Åkte hem vid halv 3, och har läst lite i vinterviken. En bok som vi läser i svenskan och har läxa i varje vecka. Men aja, vi hööööööööörs!


Cuz you're amazing.

Trallalala hej! Kan blogga lite snabbt.. Har färgat håret idag, ljusare. Fast det är så svårt för mig åååååååhh! Mitt hår är väldigt jobbigt att färga eftersom jag har färgat det svart väldigt många gånger förut så pigmenten is goooone. Aja. Blev väl lite blont höhö. Sen träffade jag bebo, ska bara äta nu och sen drar jag till honom och sover där. Vi har bestämt att lana ikväll, haha.. Jag sitter vid xbox, han vid datan. Fast känner jag mig rätt så kommer jag somna strax efter tolv redan............ HÖRS!

24 november

Hallåååå! Idag var vi på gymnasiemässan med klassen. Hade vanliga lektioner tills typ ett, så rullade vi till älvsjö. Hade haft 3 gymnasium i skallen, men när jag kom dit så ändrades nog mina funderingar lite.. Så har några helt nya på tankarna nu. Ska iallafall på ett öppet hus på onsdag, Gustavsbergsgymnasium. Har ju såklart bara läst bra saker om den och hört det eleverna som stod där vid mässan berätta om skolan. Trots att den ligger i värmdö, så skulle jag nog orka åka dit varje morgon.. Letade såklart bara efter skolor som har Barn-och fritid. Det är det som gäller för mig känner jag! Letar efter öppet hus information just nu men som jag icke har hittat, får leta mer imorgon, står väl säkert nånstans - en skola jag tror blir mitt förstahandsval och det är Praktiska gymnasiet. Hälften praktik och hälften skola, eller vad man ska säga. Tänk, får praktisera hälften av skoltiden på olika dagis! Oooouuh, mitt hjärta bankar några slag snabbare.. Haha nejmen ah. Sen ligger väl Jensen Västra i tankarna nånstans också, men vi får se efter alla öppen hus..

Jaja, slutsnackat om det! Kom hem vid 3-tiden, drog hem till älsklingen och var där till 6. Sen har jag bara vart hemma resten av kvällen. Ska nog tvätta bort sminket snart och hoppa i säng, varm och skönt. Fredag imorgon, är nog bara med Rasmus, och sen sover jag hos honom i helgen. Så vi hööööööööörs!


"I don't use drugs, I get high on life."

Halloooooj! Vet att jag inte bloggat på ett tag, men det gör väl inget? =) Undrar om jag har något intressant att tala om som hänt den senaste tiden.. Öhm, jo har vart på prao under två veckor. Fast det var mellan veckorna 42-43. Jobbade på ett dagis som ligger i Farsta typ, Guldgruvan hette det. Var otroligt jättekul och snacka om att man trivdes där! Är nog den enda nu för tiden som vill bli dagisfröken.. Vill iallafall jobba med barn eller ungdomar har jag bestämt. Så det står väl mycket mellan dagis och ungdomsgård. Ja, alltså vara personal på ett. Nejmen nu orkar jag inte skriva något mer faktiskt. Haha har bara vart med min sockertös idag, eller ah skolan också men slutade vid 3, så drog direkt hem till honom! Och just nu håller jag på för fullt och letar efter en vinterjacka! Har sålt min tunna fjällis redan. Sen ska jag skicka två andra jackor som folk har budat på via tradera. Så lite pengar har jag iallafall kunna samlat ihop. Haha nej nu ska jag stänga av datan och kolla på DH som redan har börjat, ciaaaaao.


mongot och mooooi. =))))


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!