I'm nothing without you.

Det började med att vi småsnackade då och då. Sms och i skolan, sedan blev det mer, sen började vi träffas ensamma. Första gången var ett steg som förde oss närmare direkt, och då vi blev tillsammans. Två månader på torsdag, känns som vi hållt ihop mer än så. I flera år, tiden har bara gått såååå fort. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna denna känsla, att bli omtyckt och känna att det man har med någon är äkta. Har aldrig haft det så seriöst som jag har det med dig. Ditt namn stavas Underbar, vad mer kan jag säga om det? Du ger mig kraften att orka, ta mig upp igen när jag känner att det enda jag vill är att bara rasa ihop. Du gör mig hel, du får mig att må bra. Det bästa med dig är att du förstår mig, du gör hela min dag. Känns som jag kan prata med dig om exakt allt. Öppen och inget att skämmas över. Mina känslor är redan grymt starka för dig, men dom blir bara ännu mer starkare och starkare för varje dag som går. För varje dag jag ser dig, ser jag ljuset i mitt liv. Glädjen som jag inte fått känna förut. Du är det bästa som hänt mig på lääänge, kärleken som jag bara har kunnat drömma om men aldrig blivit sann. Föräns nu. Denna gång då allt har blivit på riktigt. Ingen eller inget, absolut ingenting kommer kunna förstöra det här. Jag lovar dig, att inget ska kunna slå oss isär. I love you, christopher. Du är världens finaste <3

Suckers.

Halu alla fula och fina där ute! Nej driver. Haft en bra dag? Jag skrev nog inget igår.. Men jag drog iallafall och solade på kvällen, en 30-minutare blev det. Brände mig som fan i ansiktet, fyfan vad najs alltså. I just love it! Vet inte hur många gånger jag fick höra att jag var rosa i ansiktet i skolan.. Höhö. Men det svider, det kan jag lova er gott folk. Fast blev väldigt brun, jävligt mycket faktiskt. Ni vill checka in trosranden, tro mig! Huh men tänkte sola idag också, fast ångrade mig för jag har ganska ont där jag bränt mig. Så följde bara med natta till Farsta som solade. Brownies! :) Men nu ska jag bara sitta kvar här i soffan helt lonely med min rosa mjukisdress och vänta tills ett program börjar. Nås på lur för er som har numret. Hörshörs!

Ny vecka, nya händelser

Halooooooj. Började åtta imorse, inget speciellt hände under dagen precis. Skitkallt ute ju, jävla pissväder seriöst. Fryser häcken av mig! Ahmen hade bara vanliga lektioner, snackade med C förfullt typ varje rast eftersom han tydligen gillar att jävlas med mig..mm kuuuuul. Men ska tvinga honom att vara med mig i helgen igen, bara för att visa hur snäll jag faktiskt kan vara och inte öhmnågotannat :') Slutade tjugo över 4, Ove fick damp på Nemo. Och jag jobbar ju med honom så ah, slutade med att vi fick gå och hämta några jävla fysikböcker. Och efter det slutade mina öron lyssna heeeelt. Kollade istället på Nemo som gjorde massa cpryck och jag vettefan vad mer.. Sen hade jag sällskap hem med grabbZen, såååklart älsklingen också. Då var han på gladare humör såå ;) Men nu ska jag chillipilla, so have a good time my dear readers. Säger bara jävlar vad många besökare jag hade igår då, sååååååå najs! Pyss


Jahapp här var man mörkhårig.


Make it..

Funtar på att bli mörkblond/askblond? Inte så ljust som jag haft förut, det kan jag själv säga att jag inte passade i. Och plus så var det ju orange/gult väldigt mycket, absoluuuut inte snyggt på någon alls om jag får säga det själv. Så nu är min stora fråga, vågar jag testa och skaffa ljusare? Eller vågar och vågar, jag har ju haft typ alla färger så det är inte något jag är tveksam på. Vill jag, så gör jag det bara. Även fast det inte är så skonsamt mot mitt hår.. Men vi får se hur det blir med detta! Jag har iallafall en bild här på ett exempel en väldigt fin färg..


                    förut - Gult/orange..                                                      FIN FÄRG!


Vägrar att bromsa, vrider upp mitt system.

Halu, igår kom älsklingen hit. Kollade på två filmer, bara chillade och sånt. Myyys :) Han var här i flera timmar, drog vid halv ett typ. Så idag vaknade jag vetintenär sen åkte jag och Marie till Farsta. Juste var där igår också på dagen, fick med mig en tröja med spetts längst armarna. Skitsött! Och några ansiktsmasker. Och idag köpte jag bara en värme-skydd spray. Det behövs verkligen för mitt hår, jag som plattar det exakt varje dag! Men sen hittade vi inget mer, både jag och marie har tröttnat på Farsta. Så nu har vi andra planer när vi ska ut och shoppa runt! Men aja, ska bara ta det lugnt nu ikväll. Göra en skolsak på datan och skicka till läraren. Är försenad med en del saker i svenskan, men vad kan man förvänta sig om det är mig det handlar om? Höhö, juste jo jag kan inte lägga in bilder för skiten är fuckad. Så ni får stå ut tills jag fattat vad felet är. C-YA!

Låt mig sova meeeeer, kallhet

Godmorgon! Vaknade nyss.. Vaknade av att jag frös. Att det måste vara så jävla kallt, fast smart som jag är sov jag med öppet fönster. Haha aja, igårkväll träffade jag Elin, Erik och Musen. Alltså Rasmus då, mitt egna smeknamn som jag kom på till honom.. är det inte NAJS? :) Vi bara chillade, var lite på morris och ute. Sen gick alla hem vid halv tio typ, att det ska vara så jävla kallt ute! :'( Stötte på en skitglad nemo som typ sprang fram och skrek mitt namn.. Glädje? :D Men idag ska jag först till Farsta C med Elin och se om jag hittar något nytt och fint, sen blire att träffa Chrille. Så vi hörs när vi hörs, puss

På tunnelbanan

Chacha. Har haft en bra skoldag, och hela dagen har bara vart gr8. Sitter på tuben nu påväg till hökis. Träffa gal1 folk, ni får ha det så bra. Puss!

I love you.

2 månader om en vecka, du är världens bästa älskling.
Du får mig att må braaa <3


You make me feel alive.

Hej alla söta. Skola idag, låååång dag. Hade matteprov, gick ju helt jävla *#pijötöådjnywiiåjtömij dåligt. Fyfan alltså, jag fattar bara inte matte. Så nu vet ni det, jag suger fan på sånt där skit. Man skäms ju över det.. Hade elevens val sista timmen, jag har syslöjd med beccie och cassie. Fast det var massa andra åttor där idag också, och såklart skulle nemo vara jobbig.. Så ah nu vet vår lärare, som också är min klassförståndare, allt om vad vi håller på med. Sånt vi gör på helger och saker.. Han satt liksom och berättade allt han visste om typ. Haha jobbigt värre, men aja whatever. Slutade tidigare för vi började tidigare, gjorde sällskap med älsklingen en bit hem, så nu är jag bara hemma och har ätit. Tror jag åker och solar sen, måste få lite mer färg alltså. Vet inte om jag bloggar imorgon, för först ska jag vara lite sällskaplig with the family och äta gööött t middag, och senare vara med chrille i think. Myyyz, så vi hörs när vi hörs! och juste det går inte att ladda upp bild på mitt hår för datan är ccccccp eller min mobil nåt utav dom iallafall. Ha det bra. Ciao =)

Ljusa slingor.

Skrev inget mer igår, haha förlåt. Men gjorde ändå inget speciellt under kvällen. Idag har jag bara vart i skolan, sen gick jag hem till Elin och hon färgade mitt hår, ljusa slingor blev det. Är faktiskt nöjd även om vissa slingor är blondare, men det är bara bra. Jag vill ju vara ljushårig, och jag kommer inte bli mörkhårig igen. Nej nu får det vara slut med allt det där. Haha väntar bara tills mamma kommer hem och flippar ut som hon gör varje gång jag gör håret ljusare. Men najs det också. Lägger in bild senare om ni vill se. Ska fortsätta kolla på tv nu och bara ligga kvar här i sängen, säger bara fyfan för detta väder. Seriöst, fuckkkking pissvinter. Åhh jaja, vill åka och sola men vet inte om jag ska ta mig ut mer i snöstormen + så måste jag få tag på någon som också vill sola? Gör det inte ensam precis, höhö aja vi hörs! =)

Lovely

haluuuu, sitter och snackar med Christopher i tele just nu, sååååå kul och intressant :')<3
Skriver senare PUSS


Måndagskväll..

Har inte gjort något speciellt sen senast jag skrev. Eller vart ute, ah det enda men gick bara och handlade lite typ. Sjukt jobbigt med sånt här väder, mitt hår känns som ett riktigt fult fågelbo varje gång jag har vart ute. Haha kollar lite på "Ung och bortskämd" och fick reda på att en av killarna som är med där bor här i FS typ. Där uppe vid ullerudsbacken eller nåt. Heter Jerry tror jag. Haha kulkul, bortskämda unge. Höhö nejmen egentligen borde jag väl plugga just nu, borde alltid göra det varje dag. Men vem orkar? Inte jag iallafall. Min framtid ser ljuuuuus ut säger jag bara. Har prov i matte på torsdag, och läxa i spanska till imorn som jag har glömt bort HELT. Har inte böckerna hemma heller så det känns ju säkert det här, jappjapp. Märker ni att jag skriver strunt just nu? Men hörrni, se till att komma med förslag nuuu! Ser ju faktiskt att ni kikar in rätt ofta, skriv kommentar om vad jag kan blogga om. Min vardag är ju inte speciellt rolig att höra om, för sååå mycket gör jag ju inte förutom att gå i skolan som alla andra barn vid min ålder också gör. Äsch, kom med något kul förslag om vad jag kan skriva om vetja! =) KRAM PÅ ER SWEETIES.


här snackar vi flug-glajjor alltså. Grekland 2010 <3


Berättar lite kort

Haluuuuuu, kan bara säga att helgen var SKITSKÖÖÖN. Haha chiiiill alltså, fast det har man alltid med dom där mupparna. Först satt vi lite vi dagiset och bara chillade gal1, sen kom ganska många som gick i vår skola förut. Men ah hade iallafall sjukt kul! Har redan planer inför nästa helg. Bra det, fyfan vad man älskar sånt här. Men man lever bara en gång, så det är bäst att passa på (y) Skoldagen idag har bara varit lugn, inget speciellt hände. Slutade tjugo över 3, åkte hem med chrille eller t Farsta. Min pluttenutt älskling! Hihi juste nu i veckan ska jag göra en sak också..eller när gör jag inte saker som detta ovanligt eller? Busigt. Ähfan men bjuder på en låt nuuuu, så hörs vi!




Ska bli ljuuuushårig igen, hoppas som detta ungefär FETT BRA visst? :D


Juuuuuuuuuust nuuuuu




Fett glada såhär på morgonkvisten, nu står vi och lagar pannkakor till frukost... YUMMMIE!

Godmorgon kära läsare

Haluuuuu, eller godmorgon! Vaknade för en timme sen typ..hehe här sover man ut alltså. Men skitskönt. Igår kväll åkte jag till hökis och mötte brudsen. Åkte till gubbis, sen till hökis igen och mötte thor och robin lite snabbt. Sen drog vi oss till morris och där var erik och rasmus. Jag som var aaaasarg på erik från skoldagen, han klippte en bit av mitt hår jävla sojfpdömgnldfmkg. Har inte förlåtit honom än iallafall, haha. Men beccie och jag hade lite kul med rasmus mobil, än har han nog inte sett allt vi gjort.. :D Aja, kom hem vid elva och somnade kanske vid halv två eftersom det var ett jäkligt liv här utanför huset nån timme typ. Men idag ska jag slagga hos Elin, och vi ska vara med brudsen och några fler i think! Så jag kommer nog tyvärr inte blogga något mer för idag. Men mer uppdatering kommer på söndag eller nästa vecka! Lovar, kommer ha en hel deeeel att berätta..Eller vem vet? Nu ska vi se till att gå ut och röööööja. Ciaaaaaaao!




Älskade freeeedag, I love you!

Hej my suuuunshines! Haft en bra dag? Min har vart helt OK. Men orkar verkligen inte skriva något om skolan nu, liiiite småsur alltså. Jävla pisshelvetet allt kan kännas ibland. Aja, slutade tidigare så kom hem redan vid tre typ. Ska bara äta någon macka till middag och sedan möta älsklingarna B and C. Ska möta thor också lite senare och hämta nåt, i'm a buisness wooooman u know. Haha nejmen gud vad jag slösar pengar. Buuusigt. Fick 400 förra helgen, och nu i helgen kommer allt redan vara slut. Bra jobbat säger jag bara! Men har ju massa andra godsaker man måste köpa, tyvärr ;) Så nu ska jag chilla gaaal1 så får ni ha en AWESOME FREDAG! Puss på er alla där ute =)


HAHA nödvändig bild till alla fuckfaces där uteeee som man stör sig på! :D

Say what

Kom nyligen hem.. Lite seg sådär. Började åtta imorse, och helt fucking seriöst har aldrig haft såhär ont i huvudet någonsin som jag har haft idag. Kanske borde stannat hemma så alla slapp höra om mitt tjat om huvudvärk. Men seriöst jag känner mig typ hög, haha nejmen åh det gör så ont ska fan ta mig en huvudvärkstablett nu! Nej ingen bra dag alltså. Ska friskna till så jag mår bra till helgen.... Taggadtaggad. Kommer bli gal1 som alltid! Sen händer lite andra saker också maybe.. Men det håller vi hemligt just nu va? ;) Men ska äta nu, fett hungrig åt ingen lunch i skolan. Men hörs senare kanske, pusshej!

Åren som gått.. vad ska man säga?

I 5:an / 6:an...






sommaren till 7:an / i 7:an...





Sommaren 2010 / i 8:an.. (Nuuu)






Hahaha.. :D


Sorry för dålig update

Veeeeeeeet, har skrivit skitdåligt de senaste dagarna. Men har ju bara vart hemma och mått dåligt, förkyld och halsont. Men nu börjar det bli bättre, och bloggningen kommer tillbaka ska ni se! I'm back on track.. typ. Lite förkyld är jag fortfarande eller snuvig, jobbigt nu med vintern alltså. Gud vad jag hatar det. Enligt mig finns det inget bra med vintern, visst kan det vara mysigt men vad mer? NOTHING. Aja, imorgon ska jag iallafall pallra mig till skolan. Undra om jag missat nåt? Nääe..borde ju inte gjort det på två dagar bara. Har nog aldrig läst på såhär mycket som jag gjort, aldrig någonsin. Min mamma har hjälpt mig med verkligen MASSOR men jag fattar ändå ingenting. Jag orkar tyvärr bara inte bry mig om katolska kyrkan och allt det där.. Inget jag behöver veta i framtiden när jag söker jobb precis. ÅÅÅÅÅH nej nu ska jag göra lite annat, dricka upp det sista utav min varma oboy och bara chilla. Ha det gött, puss


ALLTSÅ HEJ SCHNYGGA OOOOLDIEPICTURE.

Sjukling..

Haloj på er, idag har jag inte haft världens bästa dag precis. Känner mig helt nere, bara för att jag är förkyld och har så jäävla ont i halsen. Har haft det i några dagar nu, men idag känns det som värst. Så bestämde att vara hemma från skolan, men har säkert redan råkat smittat några..eller någon höhö. Har iallafall bara legat i sängen och tittat på tv och pluggat SO. Men är så trött så jag kan bara inte få in allt i huvudet om katolska kyrkan och allt.. Åhh! Nej ingen bra dag alltså, vill till skolan imorgon, men än är jag inte friskare nånstans och mami tycker jag borde stanna hemma då också.. Men saken är att det är så sjukt tråkigt här hemma. Man blir seriöst rastlös! Klarar inte av att sitta still.. Nej nu ska jag fortsätta med det jag gör, alltså bara ligga kvar här. Tar mig nog ett varmt bad senare och ska be mami göra något gott bakverk som vi alltid gjorde när man var liten och någon var sjuk. Haha men hörs när jag blir frisk eller nåt, hej på er så länge!

Soooooft..

Haluuu, idag har det bara varit en lugn dag. Jag och Marie åkte och solade i Farsta, gjorde det i 30 minuter och det behövdes kände jag. Smörjde in oss i såna där krämer som man kan köpa för att bli brunare, och aa jag blev faktiskt myyycket brun. GILLAS STORT! Så känner mig.......jättebrun nu :D igår kom chrille vid halv åtta. Kollade på en film som gick på tvn och bara chillade. Sen åkte han hem vid halv ett typ. Och just nu är jag hos min syster, ska snart gå tror jag. Sen blire att plugga lite ikväll. Usch för SO alltså. Verkligen ett ämne jag rååååhatar. Haha men hörs nog imorgon för inget mer bloggande ikväll tror jag. Ha det bra! puss

13 november

Godmorgon! Sitter här och är fixad och klar. Ska till Handen med min syster och mamsen, ska faktiskt köpa farsdagpresent. =) Vad vet jag inte riktigt, har ni några tips kanske? Något typiskt som man ger till sin pappa.. fast han är ju inte precis som alla andra kanske, höhö. Men igår var jag med bryyydsen, var typ tio minuter på morris sen stack vi. Var ute lite och kallt men skööönt vare! Mina små pluttisar ni är mina lyckopärlor =) Ska bara platta håret nu och hitta något att ha på mig.. hm ser ut som vetintevad idag med sminket, bad day you know. O ikväll kommer my man hit, så mer bloggning kanske det inte blir. Men vi får se, ha det bra! Och här bjuder jag på en ASGRYM låt som jag hörde första gången igår! hihi


Mot tuben

Ska bege mig till tuben strax tror jag. Möta mina härliga vänner i hökis, chilla gal1 ikväll alltså. Alltså dom där är alltid galna, dygnet runt.. Haha seriöst. Åh har skitont överallt typ för alla killar i klassen är fett omogna och slåss hela tiden. Har örfilat samma kille 4 gånger idag..aleks haha fucking noob den där. Skulle ju kanske ätit på en skitfin restaurang med älsklingen o familjen idag, men har no money så jag träffar honom imorn istället. Får se vad jag och christopher hittar på då, eller vi ska nog bara vara här hos mig. Myyys. Men hörs väl mer imorgon då, så får ni ha en bra fredagskväll! Don't drink and drive sweeties. Haha puss på er alla fina!

Regn, regn och ännu mer regn

Halu. Är sen, ska till nästa lektion istället som börjar tio över nio. Så ska börja gå mot tuben halv.. Jävla pissväder, det spöregnar ju typ? Äckligt värre så detta kommer förstöra mitt morgonhumör. Förlåt för er som drabbas. Haha gosh läste en sak Elin hade skrivit på sin blogg. Jo det var såhär att igår så hade vi lite suddkrig, nejmen jag blev ju lite seriös då och tog i allt jag hade när jag kastade.. Och alltid när jag gör saker som detta så brukar jag råka skada någon.. Och nu vare Elin tyvärr. Haha hon kollade mot mitt håll som jag inte alls var beredd på, skulle bara träffa hennes huvud. Men det blev istället på näsbenet, så näsan blev ju liiite röd. Höhö men förlåt hjärtat, du vet att det faktiskt inte var tänkt så...eller vare det? Nej men seriöst :D Juste träffade Saga igår ju, vi åt på donken och snackade lite. Men kunde inte vara så länge, någon timme men det var trevligt det med :) nej nu ska jag väl fixa det sista och röra mig mot skolan.. Ska för en gång skull vara med på idrotten idag, tack och lov att vi har racket-spel just nu! Men frågan är vart mina idrottskläder är? Öhm..svår fråga alltså. Skulle inte förvåna mig om jag har kastat allt? Haha aja, vi hörs!

Ögonlock som väger ton just nu.

Är fett trött, ska nog gå och fixa mig till sovdags strax.. Imorgon slutar jag 4, skitlång skoldag alltså. Usch. Men efter ska jag träffa Saga, min übersöta vän! Inte träffat henne på sjukt länge, sist var under sommarlovet typ, saaaaknad. Så ja, det ska bli kul :) Men vet inte om jag skriver något mer imorgon. Annars hörs vi på fredag, så ni vet. Puss och godnatt!


Vår första bild tillsammans faktiskt! =)


Så jävla fucking bra.

Okej, hej på er alla! Haft en bra dag? Jag var bara i skolan, vanliga lektioner, slutade tidigt. Så naaajs, tio över två. Älskling följde med o väntade på tuben med mig. Söt :) Ska bara chilla nu, är gal1 trött. Borde plugga men jag ORKAR INTE så tog inga böcker med mig hem.. Gör det på fredag istället. Helt sjukt, vill ni veta en sak? Jag funderar på att kanskekanske göra håret något mörkare.. Blev fett sugen på att göra det mörkbrunt/svart! Men vet inte än, kanske ångrar mig för det brukar jag ju göra.. Hm. Blond kan jag bara inte vara, har för mörka ögonbryn för det tyvärr. Även fast jag alltid velat vara real blond, alltså född som det! :( Men aja, vi får se vad jag gör. Så länge så hörs vi, ciao!

Du är min drog, du ger mig abstinensbesvär




Stjärnan i det blå som lyser för oss två.

Kom hem för en stund sen, jävla fucking pissväder alltså! Ååååååååh så arg. Jag hatar regn, snö, plask och allt som har med vintern att göra förutom julen! Nej nu vill jag bara att det ska vara soligt och varmt ute :( Aja, inget jag kan göra åt detta, förutom att ge hat till vintern fybläusch. Men ja, hade hemkunskap sista timmen, gjorde färskfyllda paprikor fast så gott var det faktiskt inte. Bara köttfärsen. Haha men shit nu orkar jag inte skriva mer. Hörs när vi hörs! Och småsur på världens finaste syster elin är man också.. U know why fattar inte vad jag skulle göra utan dig!?! <3 Nej nu ska jag äta mig glad. Haha puss!

Schoooool..

Hello, kom nyligen hem. Bara vanlig skoldag, ja ni vet massa tråkiga lektioner som jag fattar noll på. Fick reda på resultatet på SO provet också som vi hade innan lovet, och ja jag börjar nog resa mig saktasakta upp i betygen.. Hade iallafall bara 2,5 poäng ifrån G. Annars brukar det vara typ 4 rätt bara.. iallafall dom senaste gångerna. Så jag känner mig faktiskt lite duktigare, nu måste jag bara plugga litelite mer tills jag kommer upp helt till G. :) Wish me luck! Men så svårt kan det ju faktiskt inte vara..eller? Aja, fick sällskap med chrille en bit till tuben, kanske ska äta middag på restaurang med han och familjen på fredag..Riktigt mysigt, får se om jag kan. Måste höra lite här hemma och fixa lite pengar isåfall. men ska träffa honom ändåå hur det än blir :) Men nu slänger jag in en låt som är GRYMT gammal, men jag kan den fortfarande nästan helt utantill.. Real love.


Forever young.

Hej på er där bakom skärmen. Haft en bra kväll? Jag började åka till Chrille vid sex. Och sen har vi bara chillat, myyys. Han skulle ju fram med sina kort och trolla. Haha fyfan vad dum jag är som inte fattade vissa saker.. och sen jävlades han med mig hela tiden för jag är ju lite trögtänkt av mig, han sa själv att han älskade att göra det :') Haha sen när man ger tillbaks och slår honom lite så ropade han på carola men klart hon tyckte jag gjorde rätt. Haha nämen så såg vår kväll ut för det mesta, fick höra massa grymma låtar eftersom carola och några till spelar in lite och sjunger. Assköna så det var najs :) men alltså chrille får sina små söta utbrott ibland, den galningen tur att han har mig som kan handskas med det på bästa sätt. Hihi men kom nyss hem, fick faktiskt skjuts hem så det var jättesnällt! Nu ska jag sova. Imorgon börjar ju skiten igen, plåga mig långsamt är det enda jag kan säga.. Godnatt alla!

Just nuuuuu


Sitter och lyssnar på musik. Like always. Sov rätt länge idag, assköööönt! Fast vaknade 5 imorse och dog av törst. Man ba åhh whyyyyy? Men jag orkade inte ens röra mig upp mot köket. Så låg och var törstig jättelänge, haha men somnade iallafall om sen. Och nu sitter jag och är fixad och klar. Eller sitter i myskläder, men det är najs det också. Ska äta om nån timme, sen träffa chrille tror jag. Fast lite senare, vid 6 eller nåt i think. Men aja, ska göra lite annat nu. Störa mina systrar lite som verkar tycka att jag är helkonstig ibland, men vadå? Inte mitt fel att jag slog i huvudet i ett stenbord när jag var liten? Förlorade massa blod och pannan spräcktes, så ja jag kanske är lite wierd sometimes och inte kan tänka så bra och snabbt pga just det som hände! PEACE OUT BITCHES


Brakvalité.se

Svar på frågestunden

Bästavännen Cassie ^^ om Frågestund:
Hm.. nu ska vi se ngt jag inte vet om min bästish..
I got it! hur många killar har du haft? det har jag aldrig frågat dig ^^.. LoveU ♥

Svar: Haha cassie, det håller jag faktiskt inte reda på. Eller har inte räknat precis :$
Så jag vet faktiskt inte. Har iallafall haft 2 "seriösa" förhållande. Love you 2 <3

Anonym om Frågestund:
oskuld? längsta du gått med en kille?

Svar: Ja. Det är lite privat så, inget jag vill skriva ut direkt..

Anonym om Frågestund:
Du vet den där tobbe visst e han het ?

Svar: Haha och en känsla säger mig att det är du själv tobbe som skrivit? Jorååå, you are hot. :D

Sanna om Frågestund:
Vad ska du göra i helgen? ;)

Svar: Jo nu svarade jag lite segt eftersom helgen snart är slut. Men har vart hos kusinerna och med Beccie, Elin och Cassie och lite mer härligt folk =) Hörde att ni hade lite plans inför helgen, men det blev väl lite ändringar där va? Hade vart kul annars ;)

Robert PWNGAE 1337 ELITEEEE om Frågestund:
visst är jag bara bärst ? :)

Svar: Haha robert, jaadå det är du. Fast efter mig skulle jag tro va? ;) PWNGAE 1337 ELIIIIITE!

hamzo fadiri om Frågestund:
Vad önskar du dig i julklappennn

Svar: Haha jag har ingen aning, bara stor summa cash.

Gunneln Bergström Lindköping om Frågestund:
vad gör du för något kul?

Svar: Just nu gör jag inget speciellt. Ska träffa killen om nån timme typ. =)

Mobilbloggar

Kom hem för typ tjugo minuter sen. Seg jag är på att ta mig hem.. Haha men iallafall var med brudarna. Sen kom Emma, Malva och Matilda. Matilda fyller år idag så vi sjöng massa....inne på vivo dock! Haha sen mötte vi Sammi och Jimmie också. Fast det är ju så jävla fucking kallt ute, ursäkta språket men ärligt talat! Fryser häcken av mig fan.. Så ah, nu ligger jag här och tittar på tv och luktar så jävla mycket rök. Man ba åh mumsigt. Men en rolig sak som hände ute var att en tant kom fram till mig och sa att jag var jättesöt och vacker.. Haha hon sa det flera gånger. Man ba hjäälp :') Och fett kul när hon sa att alla mina vänner var oxå söta, men att jag var bäst. Haha stämmer ju också! Nejmen alla mina vänner är söta och de bästa enligt mig själv faktiskt så snäll som jag är :) Men det var ju gulligt av henne. Men nu ska jag titta lite på tv, C-YA! Hinner inte svara på frågor idag..men imorgon. Lovar.

Hemma från Vallentuna.

Hejhej, nu är jag hemma igen. Det var faktiskt jättetrevligt att träffa kusinerna igen. Eller alla var inte där, men fick iallafall träffa moster och Nova. Gick till kyrkogården där borta och tände ljus på 5 gravar tror jag det var.. Man blir bara så deppig.. Sen åkte vi hem till dom och fikade. Men orkar inte berätta allt :) kom nyligen hem, och ska bara äta sen till hökis. Möta mina såkallade vänner, delvis muppar -.- Haha även fast jag är jättetrött, men är man med dom blir man piggare. Ska sova uuut imorgon alltså, sen kommer chrille hit eller om jag ska t honom. Myyys. Men hörs väl senare! Och svarar på frågorna ikväll. Puss

Rubriklös

Åkte till hökis, sen drog vi till morris och kollade på någon film. Popcorn fick vi också, fett mysigt.. Drog hem vid tio. Att några såkallade vänner ska vara sååå otroligt jobbiga ibland alltså, lika bra att jag drog hem tidigt annars vet jag inte vad jag hade gjort haha -.- Kollade på american pie 2 när jag kom hem, snackade med chrille som sa att det gick på tv. Seriöst, dessa filmer är bara sååå min humor. Me like! Och kollade nyss på paradise hotel som var i repris. Men hade faktiskt missat det avsnittet så tur man har. Aja, ska göra lite nytta. Så godnatt alla fina läsare, puss :)

Hemma bra men borta bäst.

Kom precis hem, åkte till Farsta med Elin och Beccie. Fast mötte dom i hökis först, hämtade pengar och sånt hemma hos elin. Sen har vi gått runt massa, men ååh jag har absolut inget sug för att köpa klädesplagg. Bara hårfärg, vilket jag bara mååååste sluta med. Alltså ni fattar inte, det har blivit som ett beroende. Ett asdåligt beroende. Sameshit like a drug liksom. Aja, nu ska jag bara vänta tills dom har ätit klart. Åt en cheeseburgare och milkshake på donken. Maten här hemma ville jag inte ha, uhh. Aja, ska iallafall bege mig till krökarängen snart när dom båda har ätit klart. Så vi hörs nog inte mer idag, och imorgon vet jag inte heller eftersom jag åker bort till Vallentuna då. Tända ljus på mormors grav.. Så det blir nog mer uppdatering på lördag och lovar att svara på frågorna då om jag inte hinner innan! HÖÖÖÖRS. PYSS


Never mind this part.

Godmorgon! Eller okej jag har varit vaken jättelänge. Vaknade kvart över åtta, fick panik när min mobil hade dött under natten, därför sprang jag upp och laddade den. Fråga mig inte varför för inte speciellt många som jag smsar, haha men äsch fan man kan ju leka lite. Sen har jag faktiskt redan vart i farsta, kom hem innan halv ett iallafall. Min syster följde också med som gott sällskap. Hihi men snart ska jag väl dra mig till hökis. Mitt andra hem liksom, ah för er som inte visste det redan :) Eller juste vi skulle typ till Farsta också. Ahmen inte bra att jag är på ställen där hårfärg är i närheten..... Vettefan hur jag ska kunna hålla händerna i styr nu?! A vi får helt enkelt se om jag köper nåt.. Puss

Oskar Linnros - Genom eld



Har vart ute med Marie. Vi gick trångsund vägen, kommer ni ihåg att jag gick där jätteofta förut? Jag kom inte riktigt ihåg hur man gick. Men vi tog iallafall en genväg hem för ingen av oss orkade gå runt hela. Det tar ju typ mer än en timme.. Haha så först trodde vi att vi hade gått helt vilse för jag har aldrig gått den där vägen förut. Marie filmade tills vi kom fram, haha fyfan vad kul. Seriöst ett tag blev jag osäker där, men jag är ju bara såååå bra på vägar visst marie? ;) Höhö men aja, kom hem för en stund sen, hann hem precis innan det började regna. Stackars Marie som har mycket längre hem än vad jag hade.. Men imorgon åker hon bort :( Så då får jag väl hitta på något annat, vad vet jag inte än men är nog med beccie och elin som kommer hem från kryssningen ikväll. Men ska till Farsta iallafall och lämna tillbaka en tröja. Så vi hörs, och glöm inte att hitta på bra frågor till frågestunden. Puss


Haha jag och Marie.. inte snyggaste bilden men jaja.
Forra vintern vid samma place som vi gick idag, och jag med ljust hair!


Frågestund


Ingen fråga är för dum. Svarar på torsdag eller fredag =)


There are two of us against the world.

Kom hem för nån timme sen typ. Jag köpte en hoodtröja från bikbok och sedan fikade vi! Trevligt alltså :) Marie bjöd mig på chokladboll, muuums. Hihi sen satt vi och pratade ganska länge, mysigt värre och tog bussen hem. Är helt ensam hemma just nu, och ska väl ta något att äta sen. Vad vet jag inte. Men sen ska jag iallafall möta upp Marie igen runt sju och gå en promenix! Måste ju bli lite nyttigare också tror jag, haha men heeelt ärligt så äter jag nog ändå inte såå mycket skräp. Så det är ju bara plus poäng där! :') Sitter och lyssnar på musik nu också som vanligt, och har ångest över mitt hår som alltid. Äsch jävla skit allt är visst? Jajajaja hörs! Låt just nu: 




Förra vintern.

Mot centrum

Nu har jag fixat mig klart. Vaknade vid tio, och ska höra med marreballe om hon också är klar. Känner mig fett tidig, för vi ska åka till Farsta. Har inga pengar precis, men jaja kolla runt är ju också kul. Haha senare ska vi ut och promenera tror jag, ikväll typ :) Och ska också beställa hem ett par linser idag. Gröna eller blåa.. Vad tycker ni? Jag tror jag tar blåa faktiskt bara för att. Haha men vi hörs senare då! Och nu mobilbloggar jag, och kan typ inte lägga in bilder så varjegång jag inte lägger in någon bild eller låt, så skriver jag från luren! Och juste, ikväll drar jag igång en frågestund. Och har ni något att fråga så kan ni redan ställa de nu. Men ikväll fixar jag inlägg om det, och svarar på nästan allt, om två dagar. Puss!

Mmmm..mums....Marie

Vi åkte till Farsta och solade. Fast jag hade glömt några tior hemma så jag kunde bara sola i en kvart. Mm såg verkligen skillnad! Haha nejmen sen när vi väntade på bussen kom pedofilen i Farsta, ja alla som bor här i området vet nog vem han är? Och typ glodde på oss hela jävla fucking tiden man blir bara så arg och irriterad. Seriöst. Men kom hem för en timme sen typ, och imorgon ska vi ut och promenera. Yeah :) Men just nu sitter jag och kollar på pensionärsjävlar som går på 5an. Det är så sjukt jävla kul jag döööööör fan av skratt ni måste se det nuuuu! :D

Right noooooow

Sitter och lyssnar på musik + dricker LOKA med smak av smultron och citron. ASGOTT! Och kom precis på att jag aldrig någonsin använder min digitalkamera längre, haha inte nu när mobilkameran är väldigt bra. Men tog lite bilder nyss, känner mig übersnygg. Utan smink och håret i en bulle, hårfärgen jag inte är nöjd med.. Men jaja, åt nyligen mat. Gjorde maten själv faktiskt, eller okej åt bara två hotdogs och jag stekte dom själv. Duktig jag är, brände de inte för första gången! Luuuuuucky. Haha nejmen seriöst, ni läser min blogg som är jättetråkig :( Kom med förslag vetja! Kanske drar igång en frågestund senare, eller vad tycker ni? Hmm.. Ja jag får helt enkelt se. Nu ska jag bara chilla lite och senare möta Marie för att fuska lite med solbrännan. HÖRS!




Okej nu såg håret helt plötsligt ljusare ut med blixt.. Hm. hotwithoutmakeup.nu


Don't worry, be happy.

Jag köpte brun hårfärg. Men tydligen var den för mörk, för jag är inte alls nöjd nu. Det blev mycket mörkare än vad jag ville. Så nej, nu är jag inte så värst glad. Men att göra en del av mina läsare glada kan jag säga såhär, nästa år i januari eller februari blir jag blond. Hoppas jag, om jag inte har ändrat mig helt totalt. Men hos frissan SÅKLART isåfall, och jag får cash igen i januari. Bra va? Jag vill och ska bli bra ljushårig. Men just nu får jag deal with it. Åhh.. Puss

Today

Godmorgon! Ligger här i sängen och har nyss vaknat. Ett beroende att skriva på bloggen direkt när man vaknat. Sjukt. Haha men ska iallafall till Farsta, bara dit och köpa hårfärg. Vilken hårfärg jag köper får ni inte veta än.. Men jag hoppas på bra resultat! Okej det gör väl alla. :) Men senare ska jag träffa marie, så vi hörs later! Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!