9 juli

Godmorgon sunshines! Allt bra med er? Med mig är det ko-lugnt. H3h3. Var med Rasmus hela dagen och kvällen igår, mysigt. Kom hem runt halv 12. Idag ska vi mötas vid tre och sedan dra till gymmet för att pumpa fett. Sedan får vi se vad som händer resten av dagen, det är ju så fint väder så ska passa på att vara ute då I think! Har tyvärr bildbrist just nu för hittar inte usb-kabeln till luren. Så aa, blir ett tråkigt inlägg with no pictures. Nja, ska kanske ta och göra mig iordning lite, så trög idag. Buuuuh! Hörs latero! ♥

The Amazing Spider-man

Filmen var faktiskt riktigt bra tyckte jag, så kan rekommendera den! Längtar galet till Snabba Cash 2 kommer ut, ingen tvekan på att man ska se den ju! Haha.. =) Just nu sitter jag här hos Rasmus. Har bara tagit det lugnt resten av kvällen och får se vad som händer. Ha en bra kväll allesammans!

old pictuuuuure. Men sött ändå! =)

En dag kvar..

..och sen har jag inget jobb. Skööööönt. Bara få ledighet och ta det lugnt resten av lovet. Åhåå =) Igår drog jag, Rasmus, Beccie, Rebecca och Danne till Sköndal för att bada i pool. Asnajs, hela 28 grader i vattnet! Kom dit runt 7-tiden och stannade i några timmar. Bastade också innan vi rullade hemåt. Har bara jobbat idag, och nu sitter jag här hos Rasmus och skriver. Var nyss ute och köpte lite Cola, nu ska vi kolla efter någon biofilm som vi kan se i helgen. Hööööööörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!